Miért hiszi apukám, hogy én is így k*rvulok?
Apukám egyik barátjának a lánya pár hónappal idősebb nálam és most volt abortusza. Tudomásul vettem, de mivel csak köszönőviszonyban vagyunk elmentem a téma fölött. Apukám meg görcsöl. Nem enged sehova, ha kiérek suliból egyből fel kell hívnom (megjegyzem, vendéglátós és ha délben felhívom még én vagyok leszidva-.-"), szakkörökön kívül csak hosszas könyörgés után mehetek bárhova is...De tudja, hogy én nem vagyok olyan, mint az a csaj. Nincs 3 méteres műszempillám meg cicikidobós képem Facebook-on, nem is vagyok kint este 8-nál tovább, szolidan öltözök és még csinos se vagyok. Nem értem mire ez a nagy aggodalom, én nem szoktam szombatonként az intim tájaimat idegen srácok képébe rázni. Már beszéltem vele kismilliószor. 2 hónapja van ez az állapot, azt már meg se merem említeni, hogy udvarol egy srác a zenesuliból...
13L
Én azért kikérném az anyukád véleményét is erről a dologról. Sőt, a legjobb az lenne, ha leülnétek együtt (anyu, apu és te) beszélgetni. Mindenki elmondja, hogy mit gondol erről, elmondja az érveit és ellenérveit és meg kellene próbálni kompromisszumos megoldásokat kötni. A lényeg az lenne, hogy te is jól érezd magad, ne az legyen mindig az eszedben, hogy apukád milyen szigorúan fog, de a másik részről a szüleid is nyugodtak legyenek, hogy jó helyen vagy.
Nálunk ilyen kompromisszumos megoldás a telefon szokott lenni, bármi van, felhívom a szüleimet, vagy ha érdeklődni akarnak, ők hívnak fel engem. Én pedig megigértem nekik, hogy felveszem a telefont, ha hívnak (ugyanis van néhány ismerősöm, aki nem veszi fel a telefont ha a haverokkal van és a szülő hívja). Természetesen elmondtam a szüleimnek, hogy tekintsenek el azoktól az esetektől, ha pl. moziba vagyok vagy más előadáson.
Egyébként próbáld elképzelni, milyen érzések kavaroghatnak apukádban. Egy borzasztó dolgot hallott, ráadásul nem is tv-ből, internetről, hanem egy közeli ismerőstől. A történetnek van valóságalapja, nem is kevés, és valljuk be, amit írtál eléggé rémísztő.
Egy dolgot jegyezz meg: ne hisztizz. Inkább fogadd el, ha épp nem engednek el valahova, vagy próbálj normális érveket mondani, hogy miért lenne jó, ha elengednének!
16/L
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-10 13:57
Kedves 11/l
Egyszer majd rájössz, hogy az élet nem fekete-fehér. Attól még mert a lány teherbe esett még nem rbanc!
Én is korán kezdtem a nemi életet, 13 évesen. 15 évesen besikerült egy baba, pedig egyszer nem csináltuk gumi nélkül, és mindíg ellenőriztük. sajnos esélytelen volt, hogy vállaljuk. Azóta is azzal a fiúval vagyok, immáron a férjem és van egy kislányunk.
De a felfogásod szerint ribi vagyok. Nem érzem magam annak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!