Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet az oka hogy a babám...

Mi lehet az oka hogy a babám apukám kezébe mindíg sír? Lehet a bajusza zavarja?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az illata, ezt így nehéz megmondani.
2010. nov. 28. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom kb. 2,5 hónapos koráig az erős illatokat nem szerette, tehát, ha valaki beparfümözte magát, akkor szó szerint ordított, ha csak a közelében volt.
2010. nov. 28. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Az en lanyom a noi parfumoket nem szereti.
2010. nov. 29. 00:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha még pici (pár hetes), lehet a bajusz, a fiam 6 hetes koráig ordított, ha a bajuszos apukám felvette. De igaza lehet az előttem szólóknak is, én pl 9 hónapos korában kezdtem csak újra parfümöt használni, amikor már jól ismert, és csak 2x szopott naponta.
2010. nov. 29. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem észre kicsimnél,hogy annál ordított aki nem tartotta kellő biztonsággal.Ezt ne úhy értsd,h majd elejtette,csak aki nagyon félve vette fel,annál sírt is.Már kinőtte,9 hós,bárkinél nagyon jól megvan!
2010. nov. 29. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!