Miért csinálja ezt az apukám?
Istenem....
Nagyobb bajod sose legyen.
Örülj neki, hogy csak piszkál...
Nekem 14-18 éves koromig olyan időszakom volt, hogy úgy öltöztem mint egy Hip-Hoper fiú... lány létemre... Mondjuk én a mai napig nem szégyenlem és nem nevetek rajta a zenéket a mai napig hallgatom. De az én apám úgy elfordult tőlem, hogy közölte hogy ő ezt nem tudja megszokni és utál engem... Azóta a szüleim elváltak és nem beszélek apámmal. Én nem keresem, ő nem keres...
Örülj hogy van aki piszkáljon azért mert nem tetszik neki a cipőd... 24/L
Van olyan szülő, aki nem tudja, vagy cikinek érzi kifejezni, hogy büszke a gyereke külső megjelenésére.
Emlékszem rá, amikor elkezdett nőni a mellem mennyire rossz volt hogy apám beszólogatott. Egyébként is dögre szégyelltem, hogy nő a cicim, és akkor még ő is direkt húzott vele. Egész addig zavart, amíg egyszer anyámnak szóvá nem tettem, és ő el nem mondta, hogy apa rettenetesen büszke rá, hogy milyen nagy lánya van már, meg néha kicsit fura is neki, hogy már így "öregszik".
Lehet, hogy apukád is csak a saját zavarát próbálja palástolni ezzel. Biztos büszke rád, hogy csinos vagy, és csak direkt bosszant, mert azt hiszi ez neked is vicces.
Mintha magamat hallanám apám felhív este 10-korés elkezdi:
ha holnap jössz be hozzám lányosabban öltözz ne a nagy kivasalt haj meg csőnaci meg a tornacipőféle szarságod legyen rajtaad... legyél már egyszer az életbe lány. xDD
engem meg nemérdekel a véleménye^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!