Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt az apukám?

Miért csinálja ezt az apukám?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az édesapámat és nagyon sok mindent megbeszélek vele. Volt egy rockeres időszakom ami így visszagondolva elég vicces XD Hát eléggé fiúsan öltözködtem és apukám megijedt, hogy a szép kislányából hirtelen egy keménykedő fiús lány lett. Na ez mostanra megváltozott, mert már adok a megjelenésemre. Kivasalom a hajam nem loboncozok, normális sminket rakok fel nem halotti torosat xD kivágott fölsők (erkölcsön belül) nőies csőnaci. De a tornacsukákról nem tudok leszokni, kényelmesek és még jól is néznek ki, és néha egy nőiesebb kockás inget is felveszek:D De az apukám folyton megjegyzéseket tesz, hogy mi vagyok én fiú? Meg minek neked kockás ing ha úgy akarsz öltözni nekem is van. Ez eléggé rosszul esik mert nagyon jó a viszonyunk. Miért akar megbántani? :( 16/L
2011. ápr. 19. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
31%

Istenem....

Nagyobb bajod sose legyen.

2011. ápr. 19. 20:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Sorry, de nekem ez fontos...eléggé szarul esik, hogy szurkálódik, megbánt ezzel. :/
2011. ápr. 19. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Szólj vissza viccesen.. "Apu, nekem jól állnak a fiús cuccok is, rajtad viszont elég furán állna egy kivágott top!" :)
2011. ápr. 19. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy rosszul esik de ne vedd úgy a szívedre neki is lehet más véleménye amit el is mond ettől nem jeleni azt hogy kevésbé szeretne. Egyébként a szülők és a kamaszok rendszerint sose értenek egyet.
2011. ápr. 20. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy csak piszkál...

Nekem 14-18 éves koromig olyan időszakom volt, hogy úgy öltöztem mint egy Hip-Hoper fiú... lány létemre... Mondjuk én a mai napig nem szégyenlem és nem nevetek rajta a zenéket a mai napig hallgatom. De az én apám úgy elfordult tőlem, hogy közölte hogy ő ezt nem tudja megszokni és utál engem... Azóta a szüleim elváltak és nem beszélek apámmal. Én nem keresem, ő nem keres...

Örülj hogy van aki piszkáljon azért mert nem tetszik neki a cipőd... 24/L

2011. ápr. 20. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Van olyan szülő, aki nem tudja, vagy cikinek érzi kifejezni, hogy büszke a gyereke külső megjelenésére.

Emlékszem rá, amikor elkezdett nőni a mellem mennyire rossz volt hogy apám beszólogatott. Egyébként is dögre szégyelltem, hogy nő a cicim, és akkor még ő is direkt húzott vele. Egész addig zavart, amíg egyszer anyámnak szóvá nem tettem, és ő el nem mondta, hogy apa rettenetesen büszke rá, hogy milyen nagy lánya van már, meg néha kicsit fura is neki, hogy már így "öregszik".

Lehet, hogy apukád is csak a saját zavarát próbálja palástolni ezzel. Biztos büszke rád, hogy csinos vagy, és csak direkt bosszant, mert azt hiszi ez neked is vicces.

2011. ápr. 20. 23:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Mintha magamat hallanám apám felhív este 10-korés elkezdi:

ha holnap jössz be hozzám lányosabban öltözz ne a nagy kivasalt haj meg csőnaci meg a tornacipőféle szarságod legyen rajtaad... legyél már egyszer az életbe lány. xDD

engem meg nemérdekel a véleménye^^

2011. ápr. 23. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!