Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, milyen gyakran...

Kamaszok, milyen gyakran utaztok más országba? Mi volt az eddigi legmesszebb hely?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 20:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

Általában igyekszem minden évben menni valahova, karácsonykor Bécsbe szoktunk menni, tavasszal Erdélybe, az a kedvencem :)

Kétévente van igazából nagyobb nyaralás, mert anyumék nem keresnek olyan jól, de azért igyekszünk félretenni. Horvátországban, Lengyelországban, Svájcban voltunk még, de számomra a legmeghatározóbb és legjobb egy Olasz körút volt (imádom Olaszországot, szerelmes vagyok belé:D) :)

2015. okt. 14. 21:09
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Sok helyen voltunk. Erdély, Székelyföld (eddig 4-szer voltam), Ausztria (sokszor), Szlovénia (többször), Lengyelország, Magas-Tátra, Szlovénia (többször), Svájc,Dél-Olaszország, Horvátország (1-szer, de elég is volt), Montenegró
2015. okt. 14. 22:19
 3/26 anonim ***** válasza:

18 országban jártam már Magyarországgal együtt, ebből háromban csak átutazóban, szóval 14 országban nyaraltam/kirándultam eddig összesen. Magyar kamaszként szerintem nem is rossz. Mondjuk az összes ország Európában található. Spanyolország volt a legmesszebbi talán.

Évente egyszer járunk nyaralni nyáron, ezen kívül egy szomszédos országba ki szoktunk ruccanni kb havonta-másfél havonta kicsit vásárolgatni, ebédelni, ilyesmi (közel (fél-háromnegyed óra) lakunk az egyik határhoz, szóval ez tényleg nem nagy valami), vagy elmegyünk valami körútra (ritkán). De olyan ország is volt, amit osztálykirándulás alkalmával láttam először.

2015. okt. 14. 22:26
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Idén nyáron Portugáliában voltam 6 hétig szakmai gyakorlaton ingyen, mert nyertem egy pályázaton. :) Amúgy a családdal szoktunk kb 2-3 évente Horvátországba menni nyaralni 7-10 napra. De változó.

19L

2015. okt. 14. 23:01
 5/26 anonim ***** válasza:
11 országba voltam, egész tavasszal az USA-ba. Szerintem nem rossz hely, de eddig Ausztrália volt a legjobb, ott lakik és dolgozik a bátyám. De negatív élmény egyedül Bosznia-Hercegovinába volt. Moszkva is érdekes :) Ha van lehetőség mindenki menjen amerre tud :)
2015. okt. 14. 23:06
 6/26 anonim ***** válasza:
70%

én még csak Romániában voltam, de ott is egyszer, pedig közel van hozzánk. ha majd dolgozok remélem több helyre eljutok. bár én szeretnék Skóciában élni, nagyon szimpatikus hely, és szeretem az angol nyelvet, csak hát itthon nem tudom most hol alkalmazni

19L

2015. okt. 15. 07:50
 7/26 anonim ***** válasza:
Horvátországba szoktunk járni nyaralni,általában évenként,úgyhogy ott már sokszor voltam.Kétszer voltam Szlovéniában és Ausztriában.Szerbiában,Olaszországban és Görögországban pedig egyszer voltam.Családdal csak a szomszédos országokba megyünk,mivel apa nem akar többet vezetni,tesóm pedig nem ül fel a repülőre,így maradnak a szomszédos országok.:)
2015. okt. 15. 13:24
 8/26 anonim ***** válasza:
Évente megyünk, eddig Görögország volt a legtávolabbi hely
2015. okt. 15. 18:12
 9/26 anonim ***** válasza:

Én eddig ötször voltam külföldön, minden alakalommal csak néhány napra: Ukrajna, Szlovákia, Szerbia, illetve kétszer Ausztria. A határhoz elég közel eső területre kell gondolni, a tőlünk legmesszebb eső város szerintem Bécs volt. Családdal nyaralni a Balatonra szoktunk menni.

16/L

2015. okt. 15. 18:39
 10/26 anonim ***** válasza:

Ausztria, Egyiptom, Tunézia, Szlovákia, Horvátország, Hollandia, Németország, Belgium, Luxemburg, Anglia, Skócia, Írország.

Kb. kétévente. Ebben vannak olyanok, ami körutazás része volt. És sajnos Egyiptom és Tunézia már nem lehet célpont, pedig ott többször is jártam, Egyiptomot imádtam.

2015. okt. 15. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!