Kamaszok, milyen gyakran utaztok más országba? Mi volt az eddigi legmesszebb hely?
Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 20:49
21/26 anonim válasza:
10 éves koromtól kezdve kb 2 nyaranta mentünk külföldre, tengerpartra egy hétre.
A legmesszebb hely Kanada volt, családot voltunk látogatni.
Bár a családdal már nem valószínű hogy megyünk, de ha lesz saját keresetem, akkor mindenképp szeretnék majd utazni, főleg Európába, hiszen az kevesebb költséggel kihozható.
22/26 anonim válasza:
Eddig voltam: minden szomszédos országban, Angliában, Franciaországban, Olaszországban, Görögországban, Egyiptomban, Törökországban, Oroszországban és az USA-ban. Elég gyakran utazunk, de legtöbbször csak két-három napra, és többször is visszamegyünk ugyanabba az országba, csak másik tájra, városba. Csak nyaranta megyünk hosszabb időre (1-2 hét) 17/l
23/26 anonim válasza:
Majdnem minden nyáron megyünk. Az eddigi legmesszebb hely Kambodzsa volt:D 18l
24/26 anonim válasza:
Sok helyen voltam: USA, Egyiptom, Tunézia, Pakisztán, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Litvánia, Franciaország, Anglia, Belgium.
25/26 anonim válasza:
Hűha, látom, itt mindenki egész jól el van eresztve anyagilag. Az én családomnak nincs arra pénze, hogy külföldre menjünk nyaralni, leszámítva az éves látogatásokat Szlovákiába a rokonokhoz. Jártam egyszer Erdélyben iskolai kirándulás keretében, de sehova máshova nem jutottam még el. Egyedüli lehetőségem az eszem, azzal kell pótolnom a hiányzó pénzt; ha majd jólkereső állásom lesz, a szüleimet is elviszem magammal külföldre, ahová csak akarnak menni, mert nekem sosem volt természetes az, hogy "ingyen" kapok tőlük mindent. Én is akarok nekik adni valamit.
26/26 barniakiraj válasza:
fúhát hol is kezdjem :D
Anglia, Skócia, Írország, Franciaország, Monaco, Svájc, Belgium, Hollandia, Németország, Horvátország, Oroszország, legmesszebbre Japánba mentem el 1-2 hétre osztályommal(fura mi?) 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!