Mitől függ, hogy kiről álmodunk? FONTOS!
Mert én szünetben végig álmodtam az egész tanári kart, van olyan, akivel rendszeresen (Már, ha három alkalmat lehet rendszeresnek nevezni) álmodom.
Egyébként ez a mondat álomban elhangozva mit jelent: "Neked nem lesz életed" Nem nekem mondták, hanem egy másik gyereknek.
14/l
És még egy nagyon fontos kérdés: Miért álmodok bizony helyszínekről, ahol már jártam, csak az álmomban teljesen át van rendezve, máshogy néz ki, de közben tudom, hogy az az a hely... :O
Az agyad feldolgozza és újraszortírozza a fejedben levő információkat amíg alszol és így alakul ki a káosz.
Bár ez sem olyan egyszerű,egy éjszaka alatt többször álmodsz, s hiába kelsz úgy,hogy egy hatalmas és néha idióta mozifilmet néztél az álmodással töltött idő csak egy csekély részét teszi ki az estédnek.
Ezenkívül az álmaid jó részére nem is emlékszel :)
Szóval azokról a dolgokról tudsz álmodni amiket ismersz, lehet azért látogatott meg a tanári kar mert lefekvés előtt pont az félévi hajtás miatt szidtad őket magadban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!