Kamaszok, milyen gyakran utaztok más országba? Mi volt az eddigi legmesszebb hely?
Én Erdélyben lakom, tehát Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Lengyelország, Horvátország, Szlovénia és Olaszország. De van amelyikben csak pár órát töltöttünk a fővárosban... De felnőtt koromban tervezek sokat kirándulni.
16/L
Átlag kétévente utazunk mi is, van, hogy egymás után két évben is, ha úgy állunk aztán van, hogy két évig is kimarad a dolog.
Nos eddig Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, Horvátországban és Mexikóban (ez volt a legmesszebb) nyaraltunk, de tekintve, hogy a déli határnál járunk, néha Szabadkára is átugrunk vásárolni
Szia
Nekem nem volt olyan sok külföldi utam. Voltam egyszer Angliában egyszer Romániában kétszer pedig Bécsben.
Ha felnövök életcélom még elmenni Angliába és Spanyolországba :)
15/l
Ausztriában nagyon sokszor voltam, apukám is ott dolgozik és itt lakok a határ mellett.
Horvátországban úgy 5-6-szor voltam nyaaralni, sok évig oda jártunk, kedvenc helyem :)
Angliában eddig kétszer jártam, egyszer sulival egyszer családdal. Mindkétszer kocsival/busszal mentünk szóval útközben végigmentünk Németországon, és egy Kicsit Belgiumon is. Megálltunk mindkét országban 1-1 városban körülnézni.
Voltam Franciaországban is. Az ugyanaz a sulis út volt.
Egyik nyáron Olaszországban nyaraltunk, ott voltunk San Marinoban meg a Vatikánban is. (ha ezek számítanak :D)
Akkor egy Málta repülővel.
Görögorsazág kocsival. Útközben Szerbia meg Macedónia.
Erdélyben is voltam egyszer, arra nem emlékszem mondjuk :D ennyi
2 havonta megyek Bécsbe (bevásárlókörút).
Október-november környékén elutazunk minden évben Dubaiba, picit pihenni.
A Karácsonyt az USA-ban szoktuk tölteni, anya szüleinél.
Január-február-márciusban keveset vagyunk itthon, mert apáékkal elutazom egy melegebb tengerpartra+síelések (barátokkal, szülőkkel, nagyszülőkkel külön).
A legmesszebb szerinte Thaiföld és az USA van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!