Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, milyen gyakran...

Kamaszok, milyen gyakran utaztok más országba? Mi volt az eddigi legmesszebb hely?

Figyelt kérdés
2015. okt. 14. 20:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én is viszonylag sok helyen voltam szerintem. Franciaország, Olaszország, Horvátország, Szlovákia, Románia (Erdély), Svájc, Spanyolország, Görögország, Lengyelország, Kanári-szigetek, Ausztria., Szerbia, Montenegró. Út utolsó kettőn csak átutazóban voltam.
2015. okt. 15. 19:42
 12/26 anonim ***** válasza:
Én is sok helyen voltam. Évente szoktunk menni. Voltam eddig 5 görög szigeten,Kanári-szigeteken,Spanyolországban,Olaszországban,Angliában,Skóciában,Belgiumban,Thaiföldön,Szlovéniában,Ausztriában,Németországban,Franciaországban,Romániában,Máltán,Törökországban.
2015. okt. 15. 19:52
 13/26 anonim ***** válasza:

Én Erdélyben lakom, tehát Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Lengyelország, Horvátország, Szlovénia és Olaszország. De van amelyikben csak pár órát töltöttünk a fővárosban... De felnőtt koromban tervezek sokat kirándulni.

16/L

2015. okt. 15. 21:41
 14/26 anonim ***** válasza:
Idén nyáron Ausztriában voltam. Meg még kisebb koromban Szlovákiában is jartam,családi összejöveteleken. Remélem majd több helyre is el tudok majd jutni. :) 15/L
2015. okt. 15. 22:04
 15/26 anonim ***** válasza:
Síelni voltam Szlovéniában, egyszer Olaszországban és Franciaországban is nyaralás miatt, Ausztriában sokat, az USA volt a legmesszebbi és ha úgy nézzük, Magyarország.
2015. okt. 16. 05:56
 16/26 anonim ***** válasza:

Átlag kétévente utazunk mi is, van, hogy egymás után két évben is, ha úgy állunk aztán van, hogy két évig is kimarad a dolog.

Nos eddig Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, Horvátországban és Mexikóban (ez volt a legmesszebb) nyaraltunk, de tekintve, hogy a déli határnál járunk, néha Szabadkára is átugrunk vásárolni

2015. okt. 16. 09:02
 17/26 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem nem volt olyan sok külföldi utam. Voltam egyszer Angliában egyszer Romániában kétszer pedig Bécsben.

Ha felnövök életcélom még elmenni Angliába és Spanyolországba :)

15/l

2015. okt. 16. 14:21
 18/26 anonim ***** válasza:

Ausztriában nagyon sokszor voltam, apukám is ott dolgozik és itt lakok a határ mellett.

Horvátországban úgy 5-6-szor voltam nyaaralni, sok évig oda jártunk, kedvenc helyem :)

Angliában eddig kétszer jártam, egyszer sulival egyszer családdal. Mindkétszer kocsival/busszal mentünk szóval útközben végigmentünk Németországon, és egy Kicsit Belgiumon is. Megálltunk mindkét országban 1-1 városban körülnézni.

Voltam Franciaországban is. Az ugyanaz a sulis út volt.

Egyik nyáron Olaszországban nyaraltunk, ott voltunk San Marinoban meg a Vatikánban is. (ha ezek számítanak :D)

Akkor egy Málta repülővel.

Görögorsazág kocsival. Útközben Szerbia meg Macedónia.

Erdélyben is voltam egyszer, arra nem emlékszem mondjuk :D ennyi

2015. okt. 16. 16:46
 19/26 anonim válasza:

2 havonta megyek Bécsbe (bevásárlókörút).

Október-november környékén elutazunk minden évben Dubaiba, picit pihenni.

A Karácsonyt az USA-ban szoktuk tölteni, anya szüleinél.

Január-február-márciusban keveset vagyunk itthon, mert apáékkal elutazom egy melegebb tengerpartra+síelések (barátokkal, szülőkkel, nagyszülőkkel külön).

A legmesszebb szerinte Thaiföld és az USA van.

2015. okt. 17. 11:27
 20/26 anonim ***** válasza:
41 országban jártam,minden évben megyek.Monacót nagyon kedvelem,ott már 5x voltam.
2015. okt. 19. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!