19 éves fiú ha hintázik a barátnőjével, vagy a barátaival amikor senkit nem zavarnak a játtszótéren, akkor az szabályellenes? Budapesten lakunk. és hallottam van hely ahol 14 felett büntetnek ezekért.
Figyelt kérdés
én 73 a barátnúm meg 60 kiló és csakis vas hintát használunk, vagy olyat ami 90 kg ig van hitelesítve...
19f
2014. júl. 27. 16:25
1/7 anonim válasza:
Én 40 éves nő vagyok, aztán mégis szoktam néha hintazni. Senkit nem zavar a világon.
Persze ha jön valami kisgyerek, akkor azonnal átadom neki.
2/7 anonim válasza:
Mi is szoktunk hintázni a barátnőimmel, pedig már mi is 18 évesek vagyunk, de ha jönnek gyerekek azonnal átadjuk nekik. Szerintem hülyeség évek számában meghatározni ezt, mert én pl. 43kg vagyok, és szerintem sok 14 éven aluli gyerek nehezebb már nálam...
3/7 anonim válasza:
Anno a 18. szülinapunkat egy játszótéren "ünnepeltük" meg, csak mert útba esett, és nosztalgiázni támadt kedvünk. :) Hintáztunk, meg volt egy forgó valami, arra is felmásztunk. Ott is ki volt írva, hogy 14 éves kor felett nem lehet bemenni, bár ezt csak utólag vettük észre. A másik részen volt egy felnőtt meg egy kisgyerek, ők sem jöttek oda reklamálni érte. Szerintem ha nem teszel kárt a játékokban, és átadod a helyed, ha jön egy kisgyerek, akkor senki nem szólhatna ezért. :)
4/7 anonim válasza:
Mi is szoktunk barátnőmmel hintázni, de egyszer hozzánk odajött egy közmunkás nő,hogy azonnal szálljunk ki mert k..rvä anyánk.
17l
5/7 anonim válasza:
Amikor megépítették az euszabvány játszóteret a környékünkön, rengetegen lógtak ott minden korosztályból. Hiába volt kiírva korhatár a köztereseket (eleinte rendszeres felügyelet volt) sem érdekelte az a pár hintázó vagy egyéb játékon lógó fiatal felnőtt.
Büntetni tuti nem fognak, max felszólítanak, hogy ne csináljátok. (bár azt is kétlem)
6/7 anonim válasza:
Nálunk a játszin nem adják át a kisgyereknek,ha az anyuka nem szól hogy szálljon már ki a hintából,had menjen a gyerek is hintázni,ki sem szállnak,a gyerek meg ne mer odamenni sem,nemhogy elkérni a hintát.A másik meg hogy amelyik játszótér nincs körbe kerítve ott szoktak banzájt tartani a fiatalok.Hetente,kéthetente óvszert találunk itt,cigicsikkel van tele az egész játszótér a homok hétvégén,szotyival,piás üvegekkel...gondolom az ilyesmi dolgokért hozták ezt a szabályt,még olyat nem hallottam hogy megbüntettek volna valakit,de azt viszont láttam már hogy éjszaka a civil rendőrautó jött és elküldte őket innen.
7/7 anonim válasza:
én ugyan csak 14 vagyok,de néha kimegyünk hintázni az egyik barátnőmmel a játszira.nem sok vizet zavarunk,mi is szoktunk látni fiatal felnőtteket ott.ha jön egy kisgyerek,átadjuk a helyünket,de ennyi.szerintem ha tényleg csak hintáztok,nem ott piáltok,vagy ilyesmik,nem büntethetnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!