Kamaszok, milyen gyakran mentek a családotokkal kirándulni valahova?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 13:50
1/19 anonim válasza:
Én nem kamasz vagyok, de van 3 kamasz fiam, meg két kislányom, és mi nagyon gyakran megyünk kirándulni, biciklizni, túrázni mindenfelé. SZinte minden hétvégén megyünk valahova közösen, de van amikor csak a fiaimmal, most voltunk pl. Ausztriában is. Nagyon jó, mert ilyenkro rengeteget bezsélgetünk, nő a bizalom, és szorosabbáválinak a kapcsolatok! Mindenkinek ajánlom a közös kirándulásokat!
2/19 anonim válasza:
Mi nem járunk soha
nyaralni sem szoktunk... mikor kicsi voltam mentünk a Balatonra nyáron, de már nincs rá pénz egyáltalán. Bár én vagyok a "legkisebb", és már csak én vagyok itthon, a tesóim elköltöztek. Már nem is volna rá igény.
Külföldön sosem voltunk.
3/19 anonim válasza:
Nagyon sokat kirándulunk. Szinte minden hétvégén megyünk valahova. Tájfutunk ezért általában versenyekre utazunk el. De utána mindig beiktatunk egy kis túrát:) Geocachingozunk is , ezért tényleg bejártuk már az egész országot :)
4/19 anonim válasza:
Ha nincsenek a balatonon rokonok akkor lehet nem is jutunk el oda. Kb 4x voltunk. Ezen kívül nem megyünk sehova. Illetve itt elbiciklizgettünk apával néhányszor a Körös partra :D
5/19 anonim válasza:
Nyáron és tavasszal átlagosan havonta egyszer-kétszer, rosszabb időben szinte nem is. Egy hétre szoktunk nyáron még lemenni a Balatonra, mindig már városba. :)
6/19 anonim válasza:
Nem járunk sehová.:( Régen annyit nyaraltunk, most már nincs erre pénz.
7/19 anonim válasza:
Szerintem 16 év alatt összesen ha 5x voltunk valahol közösen kirándulni... Sajnos. :(
16L
9/19 anonim válasza:
Hu, ez elég szomorú.
Úgy konkrétan kirándulgatni mi sem járunk, de azért nyaranta járunk nyaralni külföldre. Meg kb havi 1x szoktunk menni vásárolgatni közeli nagyvárosokba. Nyáron párszor élményfürdőkbe, városlátogatásokra (Magyarországon általában :) ) köztes időben gyógyfürdőkbe.
16L
10/19 anonim válasza:
Nyáron 3-4 napra szoktunk elmenni nyaralni, csak így évközben hétvégéken semerre sem megyünk.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!