Kamaszok, mennyiből éltek meg a családotokkal havonta? Mire mennyit költötök?
230. ezer körül keresnek 5-en vagyunk.
Felsoroltak közül egyik sincs, bár nem is kell. Laptopom van ami nekem fontos volt.
Apu kb 7-800k-t keres havonta, anyu meg változó, 80-200k keres körülbelül. (Apum hálózati mérnök, anyum kutyakozmetikus, saját kozmetikája van.)
Van egy 24 colos TV-monitorom, 5.1-es Genius HIFI-m, egy komolyabb (videószerkesztésre is jó) PC-m, bakelit lemezjátszóm, 3 motorom (Honda NSR50F, 2 Babetta), és egy mobil: Xperia S
14/F (Nem vagyok elkényeztetett, sokat segítek itthon+ például a motorjaimat is egytől egyig én csináltam meg patika állapotúra.)
400 ezer körül keresnek havonta. Van a családban két laptop(az egyik ebből céges), és egy számítógép(szintén cég révén jutottunk hozzá). Karácsonytól már mindenkinek okostelefonja lesz, még talán apáé nem annyira az. A tv-nk hanyagolható minőségű, 20 éves, de azért elmegy az, inkább az antennával van baj. Ami talán plusz még, az GPS, szárítógép (,mosogatógép). Elég jól élünk, de nem vagyunk elkényeztetve a testvéremmel, és igyekeznek a szüleim csak hasznos dolgokra költeni a pénzt.
15/L
Apukám ügyvéd, anyukám állatorvos. Kb. 900 000/1 000 000 körül keresnek egy hónapban. De, ebből rengeteg megy el a házra, meg a három kocsira, a legidősebb bátyám egyetemi tandíjára és nyolcan vagyunk a családban.
Nem költök túl sok mindenre. Egy hónapra harmincezer forintot kapok, de ebből veszem a bérletemet a suliba járáshoz, a ruháimat, a cigimet...stb.
Anya Hr igazgató, aki kb havi 300 000 -et keres , apa kb havi 160 000-et, aki mechanikai műszerész. Anya meg kap pluszban is penzt, ami ugy kb havi 50 000 ft.A mama es a papa is velunk lakik, ők is besegitenek. A nyugdijuk osszesen kb 170000 ft. Vagyis olyan havi 680000 ft-bol elunk. 6-an lakunk egyutt. Mama.papa.anya.apa.noverem.en. A csaladban van 3 laptop, abbol 2 uj, az egyik anya cegee, es van egy regi. Van 1 regi asztali gep. Van tabletem. Csaladban 3 okostelefon. Igazabol ennyi. De olyan gazdagok sem vagyunk, mert sok penz elmegy a svajci frank hitelre.
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!