Mennyiből oldottátok meg a babaápolási szereket?
kád:2000ft fürdető,köldökápolás doki írt fel mindent(köldökre hintőpor,alkohol,vigantol(d-vitamin),konakion(k-vitamin),3 mosdókenőcs,popskrém:3500ft,a posikrémet leváltottam sudcream-re:1890ft,olló:1800ft,lázmérő(sima digitális):500ft fÉsűt nem vettem,textil pelus:15db/290ft
Na a pelenka annyit is ért,3 mosás után minta a szita.Amit a lányomnál használtam 4 éve az jobb állapotú.Pelenkát nagy csomag Huggist,és Liberót vettem:kb a csomag összesen 8000-9000ft volt
Mi kádat 1500 Ft-ért vettünk, bele szivacsot 1300 Ft-ért a Brendonban (itt volt a legolcsóbb), fürdető, hintőpor, popsiápoló kb 2000 Ft, lázmérő: vettünk egy cumisat 1500 Ft-ért, de van digitális is ill veszünk még hagyományos lázmérőt. Kifejezett babaollót nem vettem. Pelenkát Pampers Premium Care-t vettünk a Tesco-ban 3699 Ft-ért 78 db-ot. A férjem egészségügyis, mentőápoló, textilpelust hoz ingyen...
+ még ezekhez jönnek a doki által felírt, gyógyszertári dolgok.
Kád 1000ft használtan, olló 500ft, kefe+fésű 590ft, textilpelenka 10db 3000ft, rövidáruboltban találtunk méterre kapható pelenkaanyagot, ebből is vettünk, kb. annyiba jön ki darabja így a pelusnak, mint a bolti, de ezerszer vastagabb. Pelenkát Brendonos kuponnal vettem 2 csomaggal, talán 46 Ft-ra jött ki darabja, Pampers premium care.
Lázmérőt nm vettünk, van sima analóg higanymentes itthon, a babaápolási szereket meg majd orvos írja fel ha megszültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!