Ti hogy oldottátok meg?
Arra lennék kíváncsi, hogy amikor elfolyt a magzatvíz vagy jöttek a fájások, le tudtatok még tusolni és átöltözni kórházi cuccba? Vagy úgy mentetek be a kórházba, ahogy éppen voltatok? Illetve, ha NST-n azt mondják véletlen jövőhéten, hogy már maradni kell, akkor még azért hazaengednek átöltözni meg letusolni? Köszönöm előre is a válaszokat!
38hkm
Vigyél magaddal szülőszobai holmit(tusfürdő, törölköző, papucs, wcpapír, esetleg borotva(egyszer kibírod, ha csak a tusfürdőn csúszik, de ezt előtte inkább otthon mielőtt mész vizsgálatra) ott kérheted, hogy hadd tusolj le.
Amúgy a fiam itthon indult, még simán letusoltam szőrtelenítettem, hajat mostam, és úgy mentem be.
A lányommal vaklármával indultunk, ugyan így elkészültem, majd bent fogtak, már nem jöhettem haza. Este lefekvés előtti tusolást megejtettem, utána végre beindult bent a khban.
Jah és nem khzi cuccban mentem be:), sima ruhában, csak ott vettem át a khzi hálóinget/sajátot.
Egy nagyon gyors zuhany, öltözés utcai ruhába, kórház, ott mindent levettek rólam. Nálunk ez volt, 30 perc az autóúttal együtt.
A másik meg az, hogy minden vizsgálat előtt zuhanyoztam, úgy mentem be, nemcsak azért ha maradni kéne. Ha haza se engedtek volna, akkor apa hozta volna be az előre összekészített táskát utánam. (az elsőnél a 35. héten bent tartottak, a szülésig ki se tehettem a lábam, akkor így csináltuk, ezért már "rutinos" voltam.) De ha ott kell maradnod, és úgy érzed, le kell tusolnod, ezt a kórházban is megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!