Kutyas anyukak, es terhes leendo anyukak! Hogy oldottatok meg terhesseg alatt es szules utan hogy legyen idotok a kutyara is?
Terhesség előtt: naponta játék, ahogy hazaértem melóból vittem sétálni, majd este is egy hatalmasat sétáltunk 3-ban (párom, tacsi és én)
Terhesség alatt: 7,5 hónapig itthon voltam. Így a napjaink zömében ugyanolyanok voltak, mint előtte. Kivéve az utolsó 2-3 hónapot, ahol kezdtem picit 'hanyagolni' a tacsinkat. Védőnő javasolta, nehogy lelki beteg legyen a kutya, hogy vele kevesebbet foglalkozom, stb. Először próbálkozott, hogy mégis játszunk, de 2-3 hét után, ha azt mondtam, hogy ennyi és a kezemmel jeleztem, akkor abbahagyta a labda visszahozását és lefeküdt vagy a helyére vagy a lábamhoz.
Mióta megszületett a lányunk: ha lányom alszik, akkor játszunk. Mikor megyünk le sétálni babakocsival, akkor a séta utolsó 30-40 percében feljövünk a tacsiért és lehozzuk a lányommal. A lányom még egyenlőre alszik a babakocsiban (5 hónapos), a tacsink pedig türelmesen sétál mellette és védi.
Annyiban lett másabb a kutya - ember barátságunk, hogy most már csak félig vagyok a tacsinak fontos. Ő jobban szereti a kis gazdáját. Igaz még nem 'találkoztak' szemtől - szembe, de tudnak egymásról és a tacsink rettentően félti és őrzi mindenkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!