Kismamik! Ti hogyan oldottátok meg a terhesség elején az ólmos fáradtságot?
És én állandóan ennék is, pedig tudom, hogy nem kéne annyit. (Bár 48 kg vagyok)
És még 1 kérdés: Akinek kutyája van lakásban. Nem árt ilyenkor? Lehet ugyanúgy puszilgatni, vagy egy kanapén aludni vele?
fáradtság: aludj amennyit lehet.
kutya : simogatás ok. de nem puszilgatmám ő egy egész más baktériumflóra nem biztos hogy kellene
kaja: mindent egyél! húst tojást mézet tejterméket ha édességet kívánsz vagy sósat legyen egy limit!
nekem derogál állattal aludni de az a legkisebb gond.
Szia!
A kutya nyálában vannak olyan baktériumok amelyek sebbe kerülve komoly gubancokat okozhatnak. Én nem puszilgatnám, úgy ahogyan együtt sem szundítanék vele. Az más ha ő alszik el az ölemben az oké. (Rettentően kutyás vagyok én is) Edd azt amit megkívánsz, de ne kettő helyett. Az állandó fáradtságodnak valószínű vashiány húzódik a háta mögött. Aludj amennyit csak tudsz, és a dokiddal beszéld meg a vaspótlás mikéntjét.
A fardtsagot csak pihenessel oldhatod meg. En is mindig hulla voltam,a 11-12ik hetig minden szabadidomet fekvessel,alvassal toltottem.Pedig en porgos csaj vagyok.De muszaj volt,a szervezetemnek erre volt szuksege. Az evessel is igy voltam.Elotte nem voltam nagy evo,sot!!! Terhesseg 12 heteig viszont olyan farkasehsegi rohamok tortek ram,hogy az hihetettlen!!! Ettem is mindent amit megkivatam, ami tobbnyire gyumolcs,meg savayusag volt!
Szoval,nyugi,ez mind termeszetes! A tested mindig jelez mire van szuksege! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!