Gondolok itt pl.a tévézésre,más egyéb zajokra.Megszokta?Kicsit félek,de sajnos más megoldás nincs,mert egy szobánk van.
2012. jún. 2. 22:17
1/7 anonim válasza:
Bármit képesek megszokni.
Mondjuk a TV nem a legjobb nekik...
2012. jún. 2. 22:18
2/7 anonim válasza:
Nekünk ugyan két szobánk van viszont a gyerek is kettő) a nagyobbiknak külön szobája van, a pici velünk van(három hónapos) tévé halkan, (nem zavarja) nem fogok lábujjhegyen járni de dübörögni sem, most is halkan szól a tv, a lányom meg szépen, mélyen szundikál:)) ne aggódj nem lesz semmi gond, amúgy azért próbálom megoldani a zajosabb dolgokat akkor amikor ő is fent van, addig berakom a pihenőszékébe és nézelődik, viszont a porszívóra meg egyből elalszik:))
2012. jún. 2. 22:21
3/7 anonim válasza:
A fiammal nekem sem volt gond ha halkan ment a tv bár az első időszak arról szólt nekünk hogy 3 óránként cicizett + egy kis takarítás a gátsebbel meg vigasztalás mert persze hasfájós volt tehát igazából nem is tudom tv-t néztem-e az elején. Általában csak beájultam az ágyba élőhalott voltam jó ideig. Max apa nézett tv-t. Később lesz éberebb időszaka ami nem lesz egyszerű. A porszívó és hajszárító nekünk is jó altató volt annó. Már 3,5 éves és külön szobája van ( szerencsére idővel megoldódott a garzon problémánk) Most pedig az öcsi lesz velünk egy szobában, hogy a nagy okos bátyja ne legyen nyűgös a fáradtságtól! Mikor már végigalukálja az éjszakát akkor egy szobába kerülnek!
2012. jún. 2. 22:37
4/7 rukimeki1 válasza:
Nagyon jól megszokta. Igazából, ha lenne külön szoba sem tenném át. Jó, hogy itt van a közelünkbe. Most 8 hónapos. Idáig egy ágyban aludtunk, és nagyon jó volt. Most 2 napja külön altatjuk a kiságyába, mert felállt. Nagyon hiányzik, pedig a szoba végében van a kis kófic.
Amúgy sokszor nálunk egész éjjel megy valami a tvében és jókat alszik rá :)
A babák nagyon jól tudnak alkalmazkodni :)
2012. jún. 2. 23:09
5/7 anonim válasza:
Nem volt ebből semmi gondd, a tv vagy a rádió mindig ment, hozzá szokott hogy nincs síri csend, ami most jó, mert nem kel fel arra sem ha porszívózok, vagy mosogatok, míg barátnőm fia a billentyűzet, vagy az egér kattogására is felébred, mert mindig csend volt pici korában, semmi nesz!
Mi nem is tudtuk volna másképpen megoldani, pici lakás volt, garzon. Azóta elköltöztünk, de semmi hátránya hogy velünk volt egy szobában.
2012. jún. 2. 23:12
6/7 anonim válasza:
A mi babánknak ugyan van külön szobája, de én jobban szeretem, ha egyelőre velünk van. 3 és fél hónapos. Napközben velünk van a nappaliban, éjszaka oldalkocsis kiságyban a hálóban. Szinte mindig megy a TV a nappaliban, sőt, mivel amerikai konyhás nappalink van ezért más zajok is vannak, edénypakolgatás stb. Egyáltalán nem zavarja, nagyon jól alszik. Persze ha mondjuk leejtünk valamit ami nagy robajjal jár, összerezzen picit, de utána alszik tovább. Szerintem direkt hasznos, hogy körül van véve az élet zajaival, így később sem fog minden pisszenésre azonnal felébredni.
2012. jún. 3. 01:47
7/7 anonim válasza:
Mi születésétől 2 éves koráig egy szobában voltunk a gyerekkel. Leválasztottuk a szobát egy polccal, ott volt a kiságy, később már a cuccai is. Valamennyit felfogott a polc a tv villogásából, a kislámpa fényéből. És mikor aludt, akkor fülessel tévéztünk. Nem okozott senkinek gondot az "együttélés" :) Most már saját szobája van, de sokszor hiányzik annyira megszoktam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!