Egy szobában a babával vagy külön? Kinek mi a véleménye erről?
2 szobás lakásban lakunk egyelőre, az egyik a háló a másik a nagyszoba. Én azt szeretném, ha a hálót alakítanánk ki a kisszobának, a nagyszoba meg lenne ilyen alvós/vendég fogadós. Párom nem igazán akarja, mert túl sok a bútor, a nappaliban van egy 3+2+1-es kanapé, a hálóba nem rég vettünk egy szuper franciaágyat memória matraccal. Ő azt szeretné, ha a hálóban lenne a kiságy. Tényleg nem tudom mit kéne kezdeni. Más hogy oldotta meg az ilyen jellegű problémákat?
Azt olvastam a dr. Spock könyvében, hogy 3 hónapos kor után már célszerű külön szobába tenni a babót.
Vélemények?
Nekünk is 2 szoba van egyenlőre.Ha úgy alakulnak az anyagiak,akkor csinálunk külön szobát a kicsinek.Addig velünk lesz egy szobában,hiszen a nappaliba,ahova vendégeket fogadok mégse tehetem.Nekem megnyugtató,hogy velünk lesz,bár első babó és nincs tapasztalatom.Meglátjuk.Az meg hogy mikor kerül külön...még nem tudom,de mindenképp külön szoba kell majd neki.
25hkm
nekünk is így van, mi a hálóba tettük a picit, nekünk is van ott francia ágy.
a nappali maradjon nappali!
ha már csak 2 szobánk van :)
Mi még most várjuk a trónörököst, de egyenlőre a véleményünk az, hogy külön.
A mellettünk levő szoba lesz a birodalma.
Mi mind a ketten ezen a véleményen vagyunk, én azért, hogy a férjem ne kelljen fel a baba minden rezdülésére, nekem van ott egy ágy a kicsi szobájában, ha beteg vagy sokat ébred, akár ott is tudok aludni vele, de a férjem nem szeretném zavargatni a felkelésekkel.
Hagy tudjon 100%ban a munkára koncentrálni ;)
Mikor megszületett a babám el sem tudtam képzelni, hogy külön szobába rakjam. Ráadásul a kis szoba hátul van a lakás másik végében, át kellett volna minden alkalommal mennem az étkezőn és a nappalin, így kényelmesebb is volt. Most lassan 11 hós lesz, már nagyon várom, hogy külön költöztessük, de előbb ablakot akarunk cseréltetni, festetni és utána átrakjuk. Most már én is azt mondom nagyon itt az ideje, jobb lesz neki is és nekünk is.
Akinek közelebb vana szoba, annál megértem hogy azonnal külön rakja a babót. De volt kb 2 hónapja 2 nagyon durva hetünk, amikor óránként felsírt, nem tudom hogy rohangásztam volna keresztül a lakáson félkómásan.
Nálunk bár 3 szoba van, az egyik nagyon pici.
Az elején ragaszkodtam ahhoz,hogy a lányom velünk egy szobában aludjon, bőven elfértünk,a szoba kb 25 m2. De 4 hónapos lehetett,amikor annyira elkezdte zavarni minden zaj, tv, apa horkolás,hogy átköltöztettünk a melletünk lévő kicsi szobába, semmi gond nem volt, szépen aludt,és enm ébredt fel minden apróságra.
Most másfél éves, nyáron születik a kistesó. Megcseréltük a szobát, mi átmentünk a kicsibe, a lányom a nagyba lesz a ksitesóval, a harmadik szoba,pedig nappaliként és játszószobaként funkcionál. Nekünk így vált be eddig, ha kistesó megszületik nem tudom lesze felbolydulás:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!