Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire számít mások vélemény...

Mennyire számít mások véleménye a névválasztásnál?

Figyelt kérdés
Van egy keresztnév, ami nekünk nagyon tetszik, de a környezetünkben a legtöbb ember leszólja, így már mi is elbizonytalanodtunk, hogy talán nem is olyan jó ötlet. Menjünk a saját fejünk után, vagy hallgassunk másokra? Ti mennyire törődtetek mások véleményével ezügyben?
2012. ápr. 21. 15:20
1 2 3
 1/23 timszy25 ***** válasza:
83%

Mi nem hallgattunk senkire.Persze mindenki elmondta a véleményét és ennyi.

A mi gyerekünk lesz nem másé.Szerintem menjetek a saját fejetek után végül is a ti gyereketek lesz nem másé.

2012. ápr. 21. 15:25
 2/23 anonim ***** válasza:
56%
Nem érdekelt. Igaz,hogy mi normális neveket választottunk,nem ilyen divatos,külföldi neveket.
2012. ápr. 21. 15:25
 3/23 anonim ***** válasza:
47%
Hát ha olyan furcsa a név, akkor elgondolkodnék mások véleményén is . Mi a név?
2012. ápr. 21. 15:26
 4/23 anonim ***** válasza:
63%

SEMENNYIRE

de mindenki ezt fogja írni, azok is, akik felteszik a "mit szóltok ehhez a névhez?" kérdéseket és azok is, akik válaszolnak is rájuk! :)

2012. ápr. 21. 15:26
 5/23 anonim ***** válasza:
71%
Azért vannak olyan nevek, amik szerintem elgondolkodtatóak lehetnek. Pl. egyik ismerősünk mindenáron a Gusztáv nevet akarta adni kisfiának. Végül azért lett Mátyás a pici, mert tényleg mindenki leszólta, még a közvetlen családtagok is.
2012. ápr. 21. 15:30
 6/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem tetszhet minden név mindenkinek. Ha mindenki általános egyetértésre várna, Magyarország összes gyermeke névtelen lenne.
2012. ápr. 21. 15:31
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
A név választás,névadás a szülők szuverén joga!Nem mellesleg egy nagyon kedves,klassz dolog amire szinte mindenki évek óta "feni a fogát" :) Nekünk szerencsére ezt tiszteletben is tartották a család,a környezet,tehát ki is élveztük ezt a lehetőségünket igazán!2 kisfiú anyukája
2012. ápr. 21. 15:35
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Annyira amennyit adsz a véleményükre.

Ha visszavihetném az időt,senkinek sem mondtam volna el,milyen nevet adtam volna a kislányomnak.Csak amikór anyakönyvezik,mert akkor már senki nem akart volna lebeszélni.

2012. ápr. 21. 15:46
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
Mi nem adtunk mások véleményére csak a magunkéra.
2012. ápr. 21. 15:48
 10/23 anonim ***** válasza:
84%

Én csak negatív véleményt kaptam amikor a kislányom leendő nevéről érdeklődtek, de nem igazán foglalkoztam vele.

Itt az oldalon is 95%-ban azt tanácsolták, hogy más nevet kapjon a gyerek.

Nem inogtam meg, a lányom azt a nevet kapta, amit már régóta elképzeltem neki, és soha nem bántam meg a döntésemet. A párom is nagyon gyorsan megszerette a kicsi nevét, és mostanában már nem is igazán kapunk beszólásokat, megjegyzéseket. 1 éves a csajszi.

2012. ápr. 21. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!