Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire számít mások vélemény...

Mennyire számít mások véleménye a névválasztásnál?

Figyelt kérdés
Van egy keresztnév, ami nekünk nagyon tetszik, de a környezetünkben a legtöbb ember leszólja, így már mi is elbizonytalanodtunk, hogy talán nem is olyan jó ötlet. Menjünk a saját fejünk után, vagy hallgassunk másokra? Ti mennyire törődtetek mások véleményével ezügyben?
2012. ápr. 21. 15:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

én is nagyon bánom, hogy elmondtuk előre. annyira durva, gonosz beszólásokat kaptunk a rokonságtól, hogy meginogtam és az utolsó pillanatban változtattunk. azóta is bánom...

monjuk ezen az oldalon sosem kérdezném meg.

2012. ápr. 22. 13:23
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
21:08as, igen, természetes hogy nem tetszhet mindenkinek a név amit választottunk, de hogy senkinek, az már kicsit túlzás szerintem... én egyáltalán nem bántam meg hogy lebeszéltek róla, sokkal szebb egy Benedek Emília mint egy Benedek Penelopé Málna. Nem? Szerencsére már tárgytalan, mint írtam, kisfiam lesz, neki könnyebb volt a választás.
2012. ápr. 23. 10:01
 23/23 anonim ***** válasza:
75%

Ha szerinted is szebb, akkor miért merült fel az első lehetőség?

Amúgy szerintem nem a gyk "közönsége" jelent mindenkit.

Amúgy szerintem is gáz a Penelopé. De ha nektek ez tetszett a legjobban, akkor szerintem ki kellett volna tartanotok a választásotok mellett.

Mindegy nem vagyunk egyformák, én már amúgy is sok embert megbotránkoztattam azzal, hogy pont lesz*rom a legtöbb ember véleményét, úgyhogy ne hallgass rám :)

2012. ápr. 23. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!