Quinny Buzz multifunkciós babakocsiról van-e valakinek véleménye, tapasztalata?
Szia!
Nekem volt, de eladtam egy év után.A mózes okés, de a szivacsos ülőrészt hamar kinőttük,az övhöz is toldalékot kellett szereznem, mert nekünk még nem adtak.Az első kerék sokszor beállt, nem akart forogni, gyakori mosást és olajozást igényel és kissé nehéz maga a kocsi.
Nekem a csukás nyitás is néha nehézkesen ment.Nézz körül az újak között is, mert ilyen árban kapsz szerintem legalább ilyen minőségű, ha nem még jobb kocsit!
első vagyok:
Igen, mi is "űrszekérnek" hívtuk :)Amikor mi vettük nem volt még belőle sok,mindenki megbámúlta az utcán :)
Igazából nekem is a különleges kinézete miatt tetszett meg annó, de mostmár egyre több hasonló formájú kocsi van tényleg jó áron.Érdemes személyesen megnézni,kicsit megtologatni,összecsukni,kinyitni,hogy tetszik-e,tényleg "ő" az-e amit kerestek?.Jópárat teszteltem én is :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!