Mi a véleményetek az Anmar HILUX multifunkciós babakocsiról?
mi is megvettük két hete az érdekelne leginkább hogy a hordozója nektek is olyan egyszerű?
Egy vékony fekete bélés és a belevaló szivacs aminek olyan mintája van mint a babakocsinak meg lábzsák és napellenző.
Nekünk is az van. 6 hónapos a kislányom. A mózes részt szerettük, csak hamar kinőtte. Most a hordozót teszem rá, ha sétálunk.
A sport részt viszont én nem szeretem. Nagyon nehéz, meg macerás, hogy külön kell a vázra tenni. Ha mondjuk megyünk valahová, akkor be kell tenni a hátsó ülésre. Nem jó. Persze most télen megtartjuk, mert a kerekei miatt iszonyat jól megy a havon is. De mellé veszek egy könnyebben kezelhető sport babakocsit.
Ráadásul még nem ül stabilan a babánk, de kicsit megemeltük a sport támláját... dől benne minden felé, meg lecsúszik. Nem túl kényelmes neki, ebben az átmeneti időszakban.
De amúgy nagyon szeretem. Könnyű, jól irányítható, egyszerű összecsukni. Szóval praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!