Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról? •Pierre Cardin multifunkciós babakocsi PS-686

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk Pierre Cardin babakocsink van. Igaz nem u.e. a modell mert mi 3 éve vettük a fiam születésekor. Meg voltam vele elégedve és most a tesónak is jó lesz, nem amortizálódott le, pedig sokat használtuk.

A miénket le lehet fektetni teljesen vízszintbe, tehát újszülött kórtól jó volt. Utánna meg emelni lehetett a háttámlát több pozícióba, bolygókerekes, könnyen irányítható.

24h kismama

2010. jan. 19. 11:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Az biztos,hogy ezt a márkát választom,de még nem tudom melyik típust!
2010. jan. 19. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is ilyen márkájú babakocsink van, PS 822-es. Én nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve. Könnyen kormányozható, könnyű és kényelmes a kislányomnak. Később esernyőre csukható. Mi minden nap sétálunk és nagyon strapabíró. Az ára újan olyan 25 000ft.

Egyébként nálunk minden ilyen márkájú(hordozó, pihenőszék) és nagyon megvagyunk elégedve velük.

Remélem tudtam segíteni!

2010. jan. 19. 15:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nagyon is tudtál segíteni!
2010. jan. 19. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem ez az új modell nagyon tetszik! Tök jó! Ha nem lenne meg a fiam babakocsija, most tuti ezt venném meg.
2010. jan. 29. 11:03
 6/9 anonim ***** válasza:
11.03-as vagyok. Én még a 692-est is néztem, ahhoz még autósülés is tartozik és rátehető a vázra is, nagyon szupi, parktikus!
2010. jan. 29. 11:07
 7/9 anonim ***** válasza:
nekünk volt vele egy elég nagy problémánk. a fiam már nagy volt a mózeskosárhoz, de még nem tudott ülni és nagy volt neki utána is még elég sokáig a sportkocsirész. 3 hónapig kölcsönkocsival kellett járnunk.ha nagy a baba akkor szerintem válassz mást. ennek a mózeskosárrésze beszűkül alul. négyzet alakút vegyél. ha kicsi a baba akkor jó. egyébként imádtam amíg jó volt és most a sportkocsi rész már jó. télen pedig nagyon szupi. bébibolt-bababolt .hun rendeltük vagy bababolt-bébibolton rendeltük. itt volt a legolcsóbb és kupont is adtak.
2010. jan. 29. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
a sportkocsirész elég nagy összecsukva:(
2010. jan. 29. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem is tudom mi pontosan a típusa, de van hordozó, mózeskosár, és a sport rész. Narancssárga-fekete.

Mind a három részt kihasználtam. Most 10 hónapos a kisfiam és kb 7 hónapos korától használom a sport részét, akkor még döntve.

Én imádom!

2010. jan. 29. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!