Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Strandra menetelről kinek mi...

Strandra menetelről kinek mi a véleménye? Mire kell vigyázni ha lehet menni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Én terhesen nem mennék.

Mondjuk amúgy sem vagyok egy vizipocok, de én pl a második terhességem alatt sokkal fogékonyabb voltam mindenféle nőgyógyászati nyavalyára, így is féltem a felszálló fertőzésektől, egyszer antibiotikumot is kellett szednem, pedig alapesetben még fájdalomcsillapítót sem veszek be soha.

2012. máj. 17. 15:11
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok parázós, de én nem mentem egyik terhességem idején sem strand vizébe.

Voltunk strandon a nagylánnyal is, amikor a pici a pocimban volt, de én nem fürödtem.

Pedig még sosem volt semmilyen fertőzésem, gombám, stb. szóval hajlamos sem vagyok.

De én inkább kihagytam az a szezont, nem ér annyit az egész, hogy a pici elkapjon vmit a pocimban.

2012. máj. 17. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi mentünk szabad strandra (azt ajánlják inkább), megfogadtam hogy nem megyek bele a vízbe. Amikor ott voltunk, 50fokban!, mondom jó, matracon egy kicsit, aztán annyira csábított hogy 1-1 percre belementem, nagyon jól esett.
2012. máj. 17. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
72%

Én már két terhességem alatt strandoltam nem is keveset, sose lett bajom tőle. A harmadikat várom, többször voltam pocakosan wellnesselni, nagyon szereti az egész család, sokat megyünk strandra is.

A dokim se tiltotta egy szóval se, sőt, azt mondta, ha jólesik, csak bátran!

2012. máj. 17. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!