Strandra menetelről kinek mi a véleménye? Mire kell vigyázni ha lehet menni?
Én terhesen nem mennék.
Mondjuk amúgy sem vagyok egy vizipocok, de én pl a második terhességem alatt sokkal fogékonyabb voltam mindenféle nőgyógyászati nyavalyára, így is féltem a felszálló fertőzésektől, egyszer antibiotikumot is kellett szednem, pedig alapesetben még fájdalomcsillapítót sem veszek be soha.
Nem vagyok parázós, de én nem mentem egyik terhességem idején sem strand vizébe.
Voltunk strandon a nagylánnyal is, amikor a pici a pocimban volt, de én nem fürödtem.
Pedig még sosem volt semmilyen fertőzésem, gombám, stb. szóval hajlamos sem vagyok.
De én inkább kihagytam az a szezont, nem ér annyit az egész, hogy a pici elkapjon vmit a pocimban.
Én már két terhességem alatt strandoltam nem is keveset, sose lett bajom tőle. A harmadikat várom, többször voltam pocakosan wellnesselni, nagyon szereti az egész család, sokat megyünk strandra is.
A dokim se tiltotta egy szóval se, sőt, azt mondta, ha jólesik, csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!