Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy szobában a babával vagy...

Egy szobában a babával vagy külön? Kinek mi a véleménye erről?

Figyelt kérdés

2 szobás lakásban lakunk egyelőre, az egyik a háló a másik a nagyszoba. Én azt szeretném, ha a hálót alakítanánk ki a kisszobának, a nagyszoba meg lenne ilyen alvós/vendég fogadós. Párom nem igazán akarja, mert túl sok a bútor, a nappaliban van egy 3+2+1-es kanapé, a hálóba nem rég vettünk egy szuper franciaágyat memória matraccal. Ő azt szeretné, ha a hálóban lenne a kiságy. Tényleg nem tudom mit kéne kezdeni. Más hogy oldotta meg az ilyen jellegű problémákat?

Azt olvastam a dr. Spock könyvében, hogy 3 hónapos kor után már célszerű külön szobába tenni a babót.

Vélemények?

2012. máj. 30. 12:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
16-os valaszolo, ezekszerint minden gyereknek az anyjan kene aludnia??? es az anya mikor es hogyan aludna akkor??
2012. máj. 30. 17:10
 22/23 anonim ***** válasza:
34%

Ó, kedves 16-os, ha valaki tudná az orvostársadalomból, hogy mi okozza a bölcsőhalált... Tudod, volt időszak, amikor az édesanyával való együttalvást tették érte felelőssé, a 30 évvel ezelőtti neonatológia könyv szerint pedig a háton alvás okozza - amelyet ma már kifejezetten tanácsolnak a bölcsőhalál elkerüléséhez.

A SIDS oka idegrendszeri fejletlenség, azt, hogy közvetlenül mi vezet ehhez - nem tudjuk.

Orvos apuka

2012. máj. 30. 17:25
 23/23 anonim ***** válasza:
Érdekesek a 0%-ok (azoknál, akik ténylegesen a kérdésre válaszoltak). A pontozásban nem látok sok logikát, de gratulálok hozzá az elkövetőknek.
2012. máj. 30. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!