Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit tudtok félretenni egy...

Mennyit tudtok félretenni egy hónapban és mennyiből. Ebből mennyi az ami a babátoké lesz?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
szia!családi + gyes 85 ezer ft!mire mindent kifizetek meg megveszem a babámnak a pelust ruhát stb addig épphogy kajára marad!jövőre lejár a kocsi hitel majd csak sajnos akkor tudok félre tenni a picinek!de bármilyen szűkösen is de a picinek megvan mindene!!
2012. okt. 16. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
220 ezer az össz bevétel,mire mindent kifizetün épp kajára marad....egy fillért sem tudunk letenni:(
2012. okt. 16. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
310 ezer az összbevételünk, de nagyon sok hitelünk van. Azért megvagyunk, félretenni nem nagyon tudunk, kivéve a picinek havi 5 ezret babakötvénybe, az minden hónapban megvan már másfél éve. Plusz én a százas és kétszázasokat gyűjtöm egy üvegben, de még nem tudom mi lesz belőle, inkább csak amolyan vésztartalék.
2012. okt. 16. 14:56
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
NEkünk is kb 200-220 e az összbevételünk. Hitelünk ugyan nincs, de a rezsi állati sok, plusz a kaja, és mindkét gyerek pelusos még. Semmit nem tudunk félrerakni, max úgy, hogy kell majd cipőre, karácsonyra, szülinapra, de ez pár ezer ft.
2012. okt. 16. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
pont most számoltam ki (minden hónapban előr megteszem! külön kiadási és külön bevételi oldal) a köv. havi (novemberi) bevételünk 117E ft lesz. igaz nekünk még nincs meg a baba, márciusra várjuk,de csak a köv. hónapban tudunk majd elkezdeni vásárolgatni neki. havi kb. 22E ft. tudunk majd költeni a szükséges dolgokra (kiságy,babakocsi, rucik). persze minden használtan. ha megszületik kicsit jobb lesz a helyzet a családi miatt. eléggé rezeg a léc,lehet hogy nem fogok gyedet,csak gyest kapni... ha már nem szopizik a baba,irány vissza dolgozni,a párom lesz vele itthon,ő biztosan kap majd gyedet a babaára. akkor lesz jobb világ csak legközelebb. de nem bánom. eléldegélünk. ami kell az meg van. kicsit aggódom néha,de ügyesek vagyunk így kettecskén a spórolás terén! :)
2012. okt. 16. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

Biztos le leszek pontozva!

Összbevétel 300 ezer! Mivel nincs hitel, tudunk félrtenni min. 20 ezret, a babára kb. 40-50-et költünk!

2012. okt. 17. 04:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem kb 120 a bevételem. Ebből 20-30-at dobok be a rezsi jellegű költségekre, kb 15 ezer ami saját számláim (diákhitel+telefon) babaápolási cuccok kb 12 ezer, kb 30 ezret félreteszek és a maradék kb 40 ezerből gazdálkodok, de ebben minden benne van nem csak a kaja. Szóval a háztartási cuccok is és ha a babának veszek valami ruhát (magamnak gyakorlatilag nem veszek). Elég szűkösnek érzem ezt a keretet, de a félretett pénzhez nem akarok nyúlni! Nem tudom hogyan spórolhatnék még jobban, mert én tényleg mindent megteszek és tudom, hogy mások akik pl csak gyest kapnak meg családit ennyi az össz... A férjemmel amúgy ketten együtt kb300-at hozunk haza de külön kasszán vagyunk. Ő is rak valamennyit el időről időre, de ha valami nagyobb kiadás vagy váratlan dolog van (mindig van)akkor azt ő fizeti. Az utolsó hozzászólásból ítélve a hasonló helyzetűek is kb csak annyit spórolnak mint mi.
2012. okt. 17. 08:09
 8/9 anonim ***** válasza:
46%

4.53-nak Miért lennél lepontozva??????Mert egy kicsit több a bevételetek?És tudsz félretenni?

Ez butaság!!!!

Ha nekünk is 300 lenne,mi is tudnánk letenni vagy 20-30-at

2012. okt. 17. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
kb 300-350 bevételünk van, de albérletben lakunk,3kaja+babaápolás,+benzin,+rezsi, jó ha nullára kijövünk, sajnos. Majd ha én is keresek, teszünk félre.
2012. okt. 19. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!