Holnap megyünk kirándulni és ott is alszunk. Mit csináljunk éjjel? Ötletek?
14 vagyok.
Ja és köszi mindenkinek.;)
Amikor mi voltunk a fél osztály ki ment cigizni éjjel...
A vonaton/buszon (vagy akármivel mentek) lehet beszélgetni,röhögni,fényképezkedni..stb :)
Éjszaka mi összetoltuk az ágyakat,és úgy aludtunk,rémtörténeteket meséltünk meg már nem emlékszem,de nagyon jól éreztük magunkat :D Remélem adtam pár ötletet. ;)
15/l
Mi ha osztálykirándulásra utaztunk, mindig felelsz vagy merszezünk. Tavaly elég érdekesen kivitelezhető volt a fiúkkal. De nem csináltunk semmi olyat. xD Meg igen, mi is dalokat kültünk át, a már átkeltetteket énekeljük, meg nem átköltötteket is. Vicceket mesélünk, meg csak úgy szimplán baromkodunk. xD
Ott pedig üvegezzetek (lécci ne durváán) , esetleg pókerezzetek sütivel. Ha van lehetőség rá, tábrtűz körül nagyon jókat lehet beszélgetni meg baromkodni és jó a megvilágítás a fényképezőnként 200 képhez, ami másnap már facebookon van :D
Esetleg ha lányok vagytok, akkor etse beszéljetek ki mindenkit, de mindenkit :D beszéljetek fiúkról, terveljétek ki, hogy a barátnőtök, hogy csábíthatná el a plátói szerelmér, majd segítsetek megvalósítani neki :D
Mi ilyenket szoktunk, remélem segítettem
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!