Mit csináljunk? Milyen programokat? SŰRGŐS
Sziasztok az egyik lányom 12 éves itthoni születésnapi bulit szeretnénk tartani!(Kint az udvaron)
És nem todum milyen programokat szervezzek!!
Szellemi vetélkedő a korosztályának megfelelő, érdekes kérdésekkel (együttesek, filmek, könyvek, szépségápolás...) a Legyen ön is milliomos! mintájára (lehet telefonos meg közönség segítség...) A nyeremény lehet valami megunt bizsud, vagy ilyesmi :)
Isten éltesse!
Hááát. Tényleg ne ilyen babás játékokat szedjetek össze,pl szerintem a hullahopp karika már nem az ő korosztályának való(persze én is szoktam néha-néha ,de baráti körben inkább ciki).
Mondjuk lehetne:
-csokievőverseny (fel kell függeszteni egy hosszú zsinórra csokikat és aki a leghamarabb eszi meg(csak szájjal lehet hozzáérni!) az kap egy kis ajándékot.
-táncverseny (bármi...)
-karaoke verseny ( nagyon vicces tud lenni, és ne a hangot értékeljétek,hanem ,hogy eltalálta e a megfelelő szöveget). Na elmagyarázom jobban. :D Elindítjátok a zenét, megy egy ideig... Utána hirtelen megállítjátok és folytatnia kell. Ha sikerül neki kap valami kis ajándékot(pl. gumicukor). Ezt lehet párban is játszani.
-Társasjátékok: aktiviti, twister.
- Aztán lehetnének ügyességi versenyek is,pl : egy vízzel teli kannát kell vinnie mindenkinek és akinek a legtöbb víz marad a végén a kancsójában az kap vmi ajándékot. Nem feltétlenül ennek kell lennie,nagyon sok hasonló ügyességi feladat van.
Szerintem ezek a játékok valók a korosztályának. :D Engem ezek még most is elszórakoztatnának! :DD
13.5/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!