Milyen programokat csináljunk nyáron barátnőkkel?
Négyen vagyunk, de az egyik barátnőnk nyáron elutazik huzamosabb időre, úgyhogy vele csak ritkán fogunk találkozni.
Milyen programokat lehetne csinálni hármunknak/négyünknek? Lehetőleg ne legyen túl drága, mert nem úszkálunk a zsebpénzben, ami azt illeti. :) Természetesen a szülők adnak pénzt mozira, strandra meg ilyesmi, de nem három hónapos pénztárca-csapolás a célunk, hanem, hogy jól érezzük magunkat.
17 évesek vagyunk egyébként, úgyhogy szinte minden engedett. :)
Mi pl most (mmint én és az 5 legjobb bnőm) a Velencei-tóra megyünk strandolni. 50-60 perc alatt leér a vonat Pestről, tök olcsó a jegy, van ott egy klassz szabad strand. Bár nekünk nyaralónk is van ott, ilyen szempontból könnyebb, de ha egész nap a strandon van az ember, az is marha jó tud lenni. Oda-vissza kijön a diákjegy 1000 Ft alatt (ráadásul ha van BKV bérletetek, akkor még olcsóbb, mert csak Bp határától kell kifizetni.)
Szabad starnd van Velencén, Gárdonyban és Agárdon is, de ennek érdemesebb pontosan utánanézni, h ne ott kelljen bóklászni. Kaját ti is tudtok csomagolni, de az ilyen helyeken általában van gyrosos, palacsintás, fagyizó és közért is.
Szerintem a rövid út miatt úgy is megéri lemenni, ha nem tudtok ott aludni. De ha találtok kempinglehetőséget (bár azért külön fizetni kell), az is tök jó, ha tudtok sátorozni.
Szerintem ez iszonyú jó program, és baromi olcsón kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!