Holnap itt alszik a barátnőm. Mit csináljunk? (:
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 00:17
1/21 anonim válasza:
kor?
fiú vagy és a barátnőd,vagy lány lány? több dolgot irhatnáll:)
2/21 A kérdező kommentje:
15/L,15/L
2011. jún. 24. 01:09
3/21 anonim válasza:
Ha szombaton aludna nálad,akkor mondanám hogy nézzétek meg a Végső Állomást (RTL klub 22:05),de így nem tudom.
főzzetek vagy süssetek együtt,beszélgessetek,fényképezkedjetek,csináljátok meg egymás haját,nézzetek fel számítógépre,keressetek valami jó filmet stb.:)
4/21 anonim válasza:
sminkeljétek ki 1mást,nézzetek tévét,hallgassatok zenét,kártyázzatok,beszélgessetek fiúkról,csináljatok csajos teszteket...
5/21 anonim válasza:
Szerinteem...keressetek vaalami jó csajos filmeet........fesétek ki a körmötöket..gépezzetek együtt..és fényképezzétek magatokat együtt meg ezek :)
6/21 anonim válasza:
00:17-kor írtad, de szeritnem mára gondoltál :D Nézzetek Vámpírnaplókat 22:15-től az Rtl-en :D
Fessetek körmöt, csináljaotok hajat, süssetek vmit, olvassatok magazinokat, netezzetek, beszéljetek pasikról stb :D
7/21 anonim válasza:
Sorozatmaraton... Vagy mutassátok meg egymásnak a kedvenc zenéiteket felváltva. Plusz amit a többiek felsoroltak.
8/21 anonim válasza:
ha unatkozni fogtok az már rég egy kihűlt barátság..szerintem ha giazán jóba vagytok az ilyet nem kell megtervezni, jön magától. ha meg meg kell az mondom, rég rossz
9/21 anonim válasza:
Igyatok meg egy üveg Martinit, nézzétek meg a Brokeback Mountain-t, aztán majd meglátjátok :)
10/21 anonim válasza:
Én is alapból valami leszbikus dolgot dobtam volna fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!