Mit tegyek, a barátnőm mostanában kellett volna megjönni de nem jött meg, mit csináljunk? Megjöhet még neki ha olyan 25-e körül kellett volna?
Szia!
Azt nem írtad, hogy van-e okotok aggódni, voltatok-e együtt szexuálisan, esetleg nem védekeztetek, stb.
Ha nem voltatok együtt, és úgy késik, akkor ne aggódjatok, 1 nap késés semmit nem jelent.
Egy nap késés miatt egyáltalán nem kell aggódni. Jó eséllyel pár nap múlva meg fog jönni. Ha a terhesség miatt aggódtok, akkor vegyetek terhességi tesztet, gyógyszertárakban/illatszerboltokban kapható és igen biztonságos.
Ha nem jön meg huzamosabb idő múlva sem (7-10 nap), akkor érdemes orvoshoz fordulni csak úgy a biztonság kedvéért.
nekem legutóbbi menstruációm 43. napra jött meg... elmentem dokihoz, mondta, h nem vagyok terhes, kaptam egy gyógyszert, h azt szedjem holnaptól 10 napig ,és ha nincs gond meg fog jönni... aznap, mikor elkezdtem volna szedni, reggel megjött hála égnek ^^ és semmi szervi bajom nem volt... mai napig nem tudom miért volt ez
ha hosszabb ideig nem jön meg, mint írták 7-10 nap kb, menj el dokihoz, mindenképpen, az nem kifogás h félsz, stb... sok csaj cseszi el így az életét :) ne legyél köztük
kellemes ünnepeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!