Akik babát szeretnének, de most v mostanában megjött nekik van kedvük átbeszélgetni a következő ciklusig?
tudom,hogy ilyenkor új lendület és újabb remények vannak, mi is már 6 hónapja próbálkozunk, de gondoltam most ,hogy ez a hónap gyorsabban teljen összeülhetnénk páran és elmulathatnánk az időt a következő hajráig :)
mindenki írhatna magáról pár dolgot stb.. ki hány babát tervez, neveket gondoltak e már stb...
szia.
igaz mi pont most vágunk bele a tesóba,de azért gondoltam írok.épp hétfőn vettem be az utolsó szemet a bogyóbol.van már egy 26 hónapos fiunk,Patrik.még 1 babát tervezünk,de én szeretnék 3 gyereket.név?hát van nekem pár tippem.ha kislány lesz majd,amit nagyon remélünk,akkor Luca Sára lesz.fiuba nekem az Áron tetszik,de még szóba jöhet a Bendegúz(a Patrik majdnem az lett).
az fiam 15 hónap után sikerült,egyszer gyertyáztam a végén és ugy.esetleg próbáld ki együttlét után.hátha.
Nekem ma jött meg sajnos, pedig a hangulatingadozásaimból azt hittem összejött a babó. Van már egy gyönyörű és okos 25 hónapos Kislányom, Lili Emmának hívják. Most kezdtük el a második bébire a próbálkozást, ez volt az első alkalom, sajnos nem sikerült. De a Lili is csak fél év után jött össze (bár akkor nem bújtam a naptárat), szóval annyira azért nem aggódom. A második jó lenne ha Kisfiú lenne, nevünk még nincs rá, először jöjjön össze aztán kitaláljuk. :)
Sok sikert mindenkinek!
mi 6 hónapja próbálkozunk, első baba volna, mindegy ,hogy fiú vagy lány, de még csak lány név van Emma
már gyertyáztam utolsó hónapban, meg 2-szer használtam ovutesztet is
most veszek pre seed-et +ovutesztet megint és most így fogok gyertyázni :D
tiszta poén ez az egész, mit meg nem tesz az ember :D
most nagyon pozitív vagyok és reménykedem
de nekünk is a munka miatt nehéz összehangolni a dolgokat
többen vannak itt akiknek már van babájuk , nekik jó ,mert ők már tudják,hogy olyan nagy gond nem lehet, de akik elsővel próbálkoznak ,mint mi még azért picit jobban aggódunk,hogy mi lehet a gond...
Az már jó hosszú idő! De eljön a ti időtök is. Persze tudom mondani könnyű, de bízni lehet. Mi az első 1 évet vártunk, a második 2 hónap alatt hipp hopp összejött. Most a harmadik 6 hónapja várat..
Ki melyik részről ír? Második voltam. Legyen a nevem Bagoly :)Csongrád megye.
Ezt a kérdező előttinek írtam:)
6 hónapnál azért még ne aggódj, főleg ah nem tudtok ti se mindig jókor együtt lenni. Nagy gond nem lehet.
3-diknál is lehet ám gond bármi, amiért nem jön. Jó nyilván mondhatod, hogy már van 2, de ha az ember nagy szeretne 3 gyereket mégis rosszabbul viseli, mint ahogy kívülálló gondolná.
Szorítok, hogy összejöjjön!!!!:) Bagoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!