Akik babát szeretnének, de most v mostanában megjött nekik van kedvük átbeszélgetni a következő ciklusig?
tudom,hogy ilyenkor új lendület és újabb remények vannak, mi is már 6 hónapja próbálkozunk, de gondoltam most ,hogy ez a hónap gyorsabban teljen összeülhetnénk páran és elmulathatnánk az időt a következő hajráig :)
mindenki írhatna magáról pár dolgot stb.. ki hány babát tervez, neveket gondoltak e már stb...
Minden elismerésem a kitartásotokért. Amúgy hogy vagytok? Mi újság? Többiek? :)
Gigi
Köszi Gigi! Úgy látom a többiek elpártoltak. Én elég jól vagyok, tegnap voltam a dokimnál, jövő héten járok uh-os peteérés figyelésre és azt beszéltük meg ha ebben a hónapban nem jön meg, akkor dec-ben megcsinálja a laparoszkópiás műtétet+hsg-t. Hát majd meglátjuk!
És te/ti hogy vagytok?
Gigi nagyon gratulálok.és le a kalappal a kis korkülönbséghez.nekem elvileg még van 1,5 hetem kövi menstruációig,persze ha rendesen jön meg,mert ugye most hagytam abba a gyógyszert és ez lesz az első mensim azóta.hát remélem h nem jön meg.
még1x nagyon gratulálok neked.
Sziasztok! Gratulálok Gigi, nagyon örülök hogy neked sikerült! Csacsi44 neked is drukkolok! :-)
Én most járok uh-ra, a héten kapok tüszőrepesztő szurit ha minden igaz. Olyan jó lenne ha sikerülne!
Adri
Köszönöm lányok! Csacsi, Nálatok mennyi lenne a korkülönbség, ha most sikerülne? Szurkolok mindenkinek!
Gigi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!