Akik babát szeretnének, de most v mostanában megjött nekik van kedvük átbeszélgetni a következő ciklusig?
tudom,hogy ilyenkor új lendület és újabb remények vannak, mi is már 6 hónapja próbálkozunk, de gondoltam most ,hogy ez a hónap gyorsabban teljen összeülhetnénk páran és elmulathatnánk az időt a következő hajráig :)
mindenki írhatna magáról pár dolgot stb.. ki hány babát tervez, neveket gondoltak e már stb...
hát csajok ugy néz ki,hogy ez a hónap sikertelen.amit ovulációnak hittem 4 napja,az ugy néz ki hogy menstruáció.már a 4. napja tart és kezd egyre pirosabb lenni és már több is :(
kicsit furi,mert ezek szerint a ciklusom most csak 20 napos volt.valszeg ennyire bezavart a tabi abbahagyása.most elkezdtem reggel mérni a hőmet,meg beszerzek pár ovu tesztet a jövő héten.remélem hogy ha karácsonyi ajándék nemi is de szilveszteri(fiam szilveszteri ajándék volt a nagyszülőknek)talán lesz.
Sajnálom hogy nem sikerült Csacsi44!:-(
Adri
sziasztok
észre sem vettem, hogy közben írtatok ide tovább is :(
a lényeg,hogy mi elkaptuk az ovut , és még reménykedünk
még van 1 hetem , utána tesztelek,
nagyon izgulunk
mellfeszülés és hasfájás van néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!