Csak kiszakadt a gumi. Mit csináljunk ?? A szüleinek nem szólhatunk mert azt hiszik a kislányukról,hogy szűz:S
Akkor most kihez fordulhatnánk? Meg a barátnőm el szeretné vettetni de én nem szeretném ha "megölné". Szerintetek mi legyen?? (Egyébként 10 hónapja vagyunk együtt)
Ha nem akartok abortusz örökbe lehet adni a kicsit, vagy gyámság alá helyezni. Még a "kislány" be nem tölti a 18 életévét lehetne az anyukája, anyukád, vagy valamelyik rokon vagy nagykorú barát a baba gyámja. Vagy ha ennyire gáz akkor adjátok intézetbe. De amit először tennetek kell mondjátok el a szülőknek mert a növekbő pocakot észre fogják venni, ugyanúgy az abortuszt is.
2011. ápr. 6. 15:46
3/30 Kingaa1 válasza:
Hát én 17 vagyok és rólam is azt tudják, hogy szűz vagyok... s ha tudnák... hát keressetek egy olyan nődokit aki vállalja, kicsit kell perkálni... meg hasonló esetek, de ne húzzátok az időt! mikor tudtátok meg h terhes?
4/30 A kérdező kommentje:
Ha most történt volna honnan tudnánk ,hogy terhes?:S -.-
5/30 Kingaa1 válasza:
s amikor kiszakadt akkor miért nem tudtatok egy 72 órást beszedni??
2011. ápr. 6. 15:48
6/30 A kérdező kommentje:
15:46
hát furcsán érzete magát és csinált a biztonság kedvéért egy tesztet + amúgy akartam mert kiszakadt a gumi:S
csak az a furcsa hogy azonnal lefürdött..szóval nem értem:/
2011. ápr. 6. 15:48
7/30 anonim válasza:
-a ha biztosak vagytok benne ,hogy szeretitek egymast akkor szerintem beszeljetek a szuleitettkkel nem samit mit hittek es meg sulizik a baratnod addig valameikodtok szulei gondoskodik a kisgyerekrol....minden lehetsges csak megfelelo modott kell talani es higgadtan gondolkodni :)
2011. ápr. 6. 15:49
8/30 A kérdező kommentje:
15:48
mert gyorsan lemosta és nem is gondoltunk rá hogy esetleg..egy marhák voltunk röviden:S
2011. ápr. 6. 15:49
9/30 A kérdező kommentje:
én meg szeretném tartani..csak hát a barátnőm..:(
és olyat nem lehet,hogy ugye megtartjuk és akkor az én gyámságomba lesz vagy mi..mert én már betöltöttem a 18-at!
2011. ápr. 6. 15:51
10/30 Kingaa1 válasza:
Akárhogy mossa, ha nagyot spriccent h mossa le?... Az ex barátom csak azt hitte hogy véletlenül belém ment, és másnapra összeszedte a pénzt és vett tabit... lemostam én is, de azért mi még esélyt sem adtunk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!