Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes a barátnőm! Mit csinálj...

Terhes a barátnőm! Mit csináljunk? Többi lent

Figyelt kérdés

Mielőtt mindenki le oltana : VÉDEKEZTÜNK!

Csak kiszakadt a gumi. Mit csináljunk ?? A szüleinek nem szólhatunk mert azt hiszik a kislányukról,hogy szűz:S

Akkor most kihez fordulhatnánk? Meg a barátnőm el szeretné vettetni de én nem szeretném ha "megölné". Szerintetek mi legyen?? (Egyébként 10 hónapja vagyunk együtt)

A barátnőm 16 lesz májusba. Én 18F

2011. ápr. 6. 15:43
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
ha még most történt 72 órás!
2011. ápr. 6. 15:45
 2/30 anonim ***** válasza:
Ha nem akartok abortusz örökbe lehet adni a kicsit, vagy gyámság alá helyezni. Még a "kislány" be nem tölti a 18 életévét lehetne az anyukája, anyukád, vagy valamelyik rokon vagy nagykorú barát a baba gyámja. Vagy ha ennyire gáz akkor adjátok intézetbe. De amit először tennetek kell mondjátok el a szülőknek mert a növekbő pocakot észre fogják venni, ugyanúgy az abortuszt is.
2011. ápr. 6. 15:46
 3/30 Kingaa1 ***** válasza:
10%
Hát én 17 vagyok és rólam is azt tudják, hogy szűz vagyok... s ha tudnák... hát keressetek egy olyan nődokit aki vállalja, kicsit kell perkálni... meg hasonló esetek, de ne húzzátok az időt! mikor tudtátok meg h terhes?
 4/30 A kérdező kommentje:
Ha most történt volna honnan tudnánk ,hogy terhes?:S -.-
 5/30 Kingaa1 ***** válasza:
57%
s amikor kiszakadt akkor miért nem tudtatok egy 72 órást beszedni??
2011. ápr. 6. 15:48
 6/30 A kérdező kommentje:

15:46

hát furcsán érzete magát és csinált a biztonság kedvéért egy tesztet + amúgy akartam mert kiszakadt a gumi:S

csak az a furcsa hogy azonnal lefürdött..szóval nem értem:/

2011. ápr. 6. 15:48
 7/30 anonim válasza:
57%
-a ha biztosak vagytok benne ,hogy szeretitek egymast akkor szerintem beszeljetek a szuleitettkkel nem samit mit hittek es meg sulizik a baratnod addig valameikodtok szulei gondoskodik a kisgyerekrol....minden lehetsges csak megfelelo modott kell talani es higgadtan gondolkodni :)
2011. ápr. 6. 15:49
 8/30 A kérdező kommentje:

15:48

mert gyorsan lemosta és nem is gondoltunk rá hogy esetleg..egy marhák voltunk röviden:S

2011. ápr. 6. 15:49
 9/30 A kérdező kommentje:

én meg szeretném tartani..csak hát a barátnőm..:(

és olyat nem lehet,hogy ugye megtartjuk és akkor az én gyámságomba lesz vagy mi..mert én már betöltöttem a 18-at!

2011. ápr. 6. 15:51
 10/30 Kingaa1 ***** válasza:
Akárhogy mossa, ha nagyot spriccent h mossa le?... Az ex barátom csak azt hitte hogy véletlenül belém ment, és másnapra összeszedte a pénzt és vett tabit... lemostam én is, de azért mi még esélyt sem adtunk!
2011. ápr. 6. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!