Terhes a barátnőm! Mit csináljunk? Többi lent
Mielőtt mindenki le oltana : VÉDEKEZTÜNK!
Csak kiszakadt a gumi. Mit csináljunk ?? A szüleinek nem szólhatunk mert azt hiszik a kislányukról,hogy szűz:S
Akkor most kihez fordulhatnánk? Meg a barátnőm el szeretné vettetni de én nem szeretném ha "megölné". Szerintetek mi legyen?? (Egyébként 10 hónapja vagyunk együtt)
A barátnőm 16 lesz májusba. Én 18F
Hát a szülei nagyon vallásosak szóval biztos mellettem állnánk idézőjelbe..
de viszont nekik az elvük vagy mi hogy a szűzességet csak a férjével veszítse el egy nő:S (elég hülye elv szerintem)
szóval ha meg tudnák hogy már nem szűz a lányuk akkor szerintem kb kicsinálnának!
Az én párom 19 volt, én pedig 15 amikor én is ugyanígy terhes lettem. (mi már régebb óta voltunk együtt, de az most teljesen mindegy)
Mindketten meg akartuk tartani. Aztán jöttek az én szüleim, mindent elintéztek, konkrétan engem benyugtatóztak, meg leszorítottak, aztán kikötötték a kezemet...
Azóta sem bocsájtottam meg nekik. 3 gyerekes anyuka vagyok, ugyanazzal a férfival. De egyszerűen nem megy...
A lényeg, hogy a szülei döntenek.
16:16
de ha a szülei vallásosak akkor biztos nem fogják neki engedni nem?
Mindenképp el kell mondani a szülőknek!
Viszont ez a barátnőd döntése kéne legyen, hiszen mégiscsak benne van a baba!
20/L
Ne halogassátok a dolgot,mondjátok el gyorsan mert 1 hét múlva már késő lesz.Még most kell tenni valamit,ha akartok.
Nagyon szép tőled, hogy véded a magzatot,de nem te vagy a nő és nem te hordod ki és még nincs is kifejlőve teljesen a szervezete.Nem egyedi eset sajnos de ha nem szeretné ne erőltesd rá!És más se erőltesse ha ő nem akarja!
Ha mindannyian úgy döntötök hogy megtartjátok a magzatot akkor mindenképp álljatok ki mellette és segítsétek amiben csak tudjátok!
16:16-os! Jézusom, annyira sajnálom ami Veled történt, szörnyű lehetett!! :( Tudom, hogy ezt sosem fogod tudni feldolgozni és ezt megbocsátani sem nagyon lehet... Teljesen lezsibbadtam ahogy olvastam a soraidat! Én most 20 hetes kismama vagyok és belebetegedtem volna ha velem ilyet tesznek! De hála Istennek mostanra van egy szép családod... tudom, hogy ez nem feledteti a múltat de örülj ennek! Ennél fontosabb nincs a világon! :)
A kérdezőnek továbbra is csak sok sikert tudok kívánni és ha bármi fejlemény van, akkor azt jelezd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!