Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem tud benedvesedni. Emiatt már mindketten készen vagyunk. Ez már 1 hónapja tart kb. Nem tudjuk, hogy mit csináljunk. Fél éve vagyunk együtt, de ezelőtt ilyen még nem volt. Mit csináljunk?
Nem szed fogamzás gátlót, de a legutóbbi időben kicsit sokat volt beteg és lehet, hogy a az antibiotikumok tehetik ezt?De már két hete, hogy nem szed semmilyen gyógyszert.De én úgy érzem, hogyha ég 1-2 hónapig ez menne akkor nem biztos, hogy vele tudnék maradni.:S
Mert nagyon kívánom és szeretem őt, de szomjan halok, ha ki van száradva a kút...:S SEGÍTSETEK KÉRLEK!
Hát én csak ennyit mondok:
Ha tiszta szívedből szereted akkor ennek ellenére vele maradsz!
Több oka is lehet ennek. Hidd el, időnként a nők is tudnak annyira görcsölni hogy miért nem sikerül- és ezért nem nedvesednek be. Türelem és bizalomra van szükség.
Lehet az is hogy épp olyan időszakban van hogy a libidója kevésbé működik, vagy gyógyszerek, betegség miatt.
A barátnőd esetében mint írtad, szerintem is az antibiotikumok tehetnek inkább be. Velem is volt már ilyen. Átmenetileg használhattok síkosítót. Már egész pöpec fajtákat lehet kapni! Ha még sokáig fent áll a probléma esetleg nézesse meg magát dokival a biztonság kedvéért.
Köszönöm szépen.Végre egy értelmes válasz...
Azért, ha nem baj még kíváncsi lennék a többi kommentelő válaszára is.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!