Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Úgy utálom az ilyen nagy arcú...

Úgy utálom az ilyen nagy arcú lányokat! Hogy a közelébe férkőzhessünk, egyik barátnőm összebarátkozott vele, most meg többet foglalkozik vele, mint velünk! Most mit csináljunk?

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk, és általában 5 en egy héten háromszor elmegyünk a plázába. Van ott 5 nagyon helyes csávó, mindig szembe ülnek velünk, és elszórakozunk egymással. Egyik nekem iszonyatosan tetszik, vele pont akkor sikerült beszélnem, amikor ez a lány betoppant a plázába, és leült a mellettünk lévő padra. Alapból az is zavart, hogy a kiszemeltem egyből otthagyott, és visszament a haverjaihoz, no meg az is, hogy onnantól kezdve mind az 5-en őt bámulták. Egyik barátnőmet ráküldtük, pár nappal később, hogy barátkozzon össze vele. Közben a csaj randizgat az én kiszemelt pasimmal, és a barátnőmmel is olyan jóba lett, hogy szinte semmit nem tudtunk meg tőle,csak annyit, hogy azért nem láttuk eddig soha, mert most jött vissza 2 hónapja amerikából, meg hogy 22 éves. Azt sem tudom mit esznek rajta, vagy hogy a barátnőmet is mivel sikerült így az ujjai közé csavarni. Full szőke a csaj, és nem festett, persze ezt ő mondja, szerintem mű az orra, mű a melle, szóval az én véleményem szerint egy műnő, de a barátnőm meg azt mondja természetes. Meg rá kell nézni, akkora arca lehet mint a ház, soha nem szerettem az ilyen lányokat, és nem féltékeny vagyok rá, csak utálom, hogy elvette a barátnőmet, és a kiszemelt pasimat, és még össze sem akar velünk barátkozni.
2011. jún. 30. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt így mind értem, amit leírtál. Vannak ilyen lányok... viszont, ha ennyire utálod, miért zavar, hogy "össze sem akar barátkozni" veletek?
2011. jún. 30. 14:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Azért, mert elvette a barátnőmet, és a kiszemelt pasimat! :(
2011. jún. 30. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!