Mit csináljunk vele? Naon fura! L/15
Szegény... Szerintem óriási trauma neki egy új közösségbe kerülés, nem tudta még feldolgozni:-(
Ha jót akarsz neki ne csoportosan közeledj hozzá, mert akkor még jobban félénk lesz, hanem óvatosan és egyedül próbáld meg. Próbálj olyan témával közelíteni, ami érdekelheti... Előbb-utóbb ki fog nyílni, de ha durván és csoportosan közeledtek hozzá csak rosszat tesztek vele:-(
Ne "korbekapjatok", meg kovetelozzetek, hogy mi nem tetszik neki itt, veletek. Egyszerre csak egy probaljon meg vele baratkozni. Lassan, de ugy hogy erezze, hogy igazi keznyujtas, nem nyomokodas.
Lehet neki valami banata, az is lehet uj a varosban, lehet hogy szulei ideirattak be, es O nem is ebbe az iskolaba akart jarni.
olyan mint a Nana-ból Nana :D
Nyugi egyszer majd megtör hanem is most vmikor biztosan megfog de lehet nem a suliban hanem később az élet során.
biztos történt valami rossz az életében. Nem szerették, kiközösítették, mondjuk ha kicsit húsos akkor azért szekálták,.. pszihológus kéne neki de ha ő ezt megtagadja nem lehet rákényszeríteni. Nekem se volt tejfel a suli mindig utáltak ha az én osztálytársam lenne
leülnék mellé és mondanám nekem is fáj beszélnék hozzá de nem várnám el h azonnal kommunikáljon:)
14/L
Nekünk is volt egy ilyen lány az osztályba (vagyis most is van) és kiderült,hogy egy súlyos baleset történt a családjában és azért volt ilyen.Igaz neki az alaptermészete is csendesebb,mert most is olyan halkan beszél,hogy rendesen fülelni kell mit mondd,de mondta az anyukája,hogy mindig is ilyen szerény volt. De neki kellett kezelésekre is járnia,hogy feltudja dolgozni a balesetet!:(
Szóval szerintem is próbáljatok óvatosan közeledni hozzá,ne csapatotúl "letámadni",kedvesek vagytok,de lehet megijedt tőletek:) szóval csak óvatosan és kevesen.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!