Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljunk elenne? A...

Mit csináljunk elenne? A nővéremnek van egy 10 hetes kis lánya és nem jön a teje fej pumpál és semmi teszteltetünk vele és nem terhes mit tegyünk

Figyelt kérdés
kérlek irjatok nagyon sokat nagyon meg köszönném mert ez nagyon fontos a kis lány pedig nem eszi meg a tápszert inkább elájul kérlek szépen titeket irjatok
2011. jan. 26. 03:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Béreljetek elektromos mellszívó gépet.Nekem sem működött a kézi, a gyerek meg nem akart szopni.

Addig meg próbáljon meg kézzel fejni.

2011. jan. 26. 04:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Védőnőt kérdezzétek meg, még sok helyen működik, hogy azok az anyukák akiknek nagyon sok ej van leadják, és azt el lehet hozni. Igaz macera,de szerintem még mindig jobb a tápszernél.

nézd itt egy link, nem tudom merre laktok.

[link]

de nézzetek utána a neten

2011. jan. 26. 07:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek a homeos golyók segítettek.

De igyon nagyon-nagyon sok folyadékot és elsősorban szoptatós teát, akár napi 4-5 liter is!!!!

Elektromos mellszívó.

Egyébként semmi teje vagy csak nagyon kevés?

De van tejserkentő kapszula is a gyógyszertárban, az is megérne egy próbát.

2011. jan. 26. 08:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Keressetek a környéketeken egy szoptatási tanácsadót! [link]
2011. jan. 26. 08:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Elájul? és uttánna mi történik?hogy-hogy nem issza meg a tápszert ?
2011. jan. 26. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Homeopátiás golyók-nagyon gyorsan-lesz tej.-és nyugodt szoptatási körülmények, sok türelemmel-tudom, könnyű ezt mondani-de ne adja fel.Patikába azonnal valaki golyócskákért-két komponensű az egyik urtica urens, a másikat nem tudom, de az segít.
2011. jan. 26. 11:04
 7/7 A kérdező kommentje:
igen elájul nem eszi meg a tápszert
2011. febr. 3. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!