Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet vele? Mért ébred...

Mi lehet vele? Mért ébred fel? Mit csináljunk vele?

Figyelt kérdés
13 hós múlt a lányunk szinte minden 2. hajnalban kb 4-5 körül felébred és 2 órát fent van. nem fáj semmije,nem sír,megetetem tehát nem éhes, nem szomjas visszateszem akkor el szokott aludni de most nem alszik vissza, ha otthagyom sír.megnyugtatom állok az ágya mellett s mikor úgy gondolom elaludt kijövök lépek egyet sír s végén mindig győz s hajnaltól múlt éjjel már harmadjára reggelig nálunk alszik.nem szeretném hogy közöttünk aludjon de már kifáradtam én is férjem is.este kb fél 9-9 között tesszük le aludni.próbáltuk kitolni de akkor is felébred,teljesen éber.már megy és biztosan kifárad, délelőtt is délután is kivisszük levegőre, összesen kb 4-5 órát,ennél több a napirendbe se igen fér bele mert aztán reggel 9ig alszik.ez eddig is így volt de hajnali ébredés evés után visszaaludt simán.egyébként napközben csak egyszer alszik délután kb 2-2és fél órát, rendesen eszik, este tej és alszik ha leteszem, napközben sajnos hintáztatva alszik el és átcsenem az ágyba, egyedül nem hajlandó, ha otthagyom sír.hintában viszont fél perc sem kell.próbáltam sírni hagyni de annyira belelovalja magát hogy már emiatt 2szer hányt,öklendezteti magát.sok más módszert is kipróbáltam de nem vált be.szerintem alvással van fő gond hogy nem egyedül csinálja mert akkor talán hajnalban is visszaaludna egyedül ha nappal sem hintába aludna.ja és amúgy átaludta saját ágyban 6 hetes korától az éjszakát(kivéve a hajnali evést)
2010. máj. 8. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Lányom hat hetes korától átaludta az éjszakát nyolc hós koráig, akkor átkerült közénk és megint volt alvás. Ő kb 24 hósan kezdte az éjszakai nyüglődést, két-három óra körül ébred, de nem tud visszaaludni,csak forgolódik. Eleinte ivott és aludt is, de most már csak jön-megy és nem tud visszaaludni. Most 21 hós és pár napja újra visszaalszik hamar. Tudom, hogy ezzel nem tudtam segíteni, csak arra akartam kilyukadni, hogy nálunk nappal sem ringatva alszik el, köztünk is alszik mégis ez van sajnos. az apja volt ilyen, hogy teljes hacukában aludt, mert éfjélkor ébredt, nemtudott aludni és órákonát játszott, mikor elfáradt akkor visszafeküdt magától:-( Most kicsit tartok tőle, hogy ez valami örökletes dolog, mert az álmában beszélés már egy ideje megjelent ami szintén apai vonás.:-(
2010. máj. 8. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Elírtam, 14 hósan kezdte...
2010. máj. 8. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak egy ötlet nekem bevált mert 7óra helyett 6 körül kezdett kelni addig végig aludt, 18 hónapos, én arra jöttem rá hogy sokat alszik du 3, 3 és felet is szunyált, mikor ezt visszavettem és kb 2 óra után szépen felébresztem, akkor bírja reggel hétig, de persze nekem egyedül alszik el este, du is csak azt igényli, hogy ott ülök a sötétben az ágya mellett kb 5 perc és elalszik, én az aludj jól gyermekem módszerrel szoktattam le a hintáról 6 hónaposan azóta mindig alszik éjjel ha felébred akkor is visszaalszik remélem sikerül kitolnod rossz hajnalban kelni
2010. máj. 8. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nálunk akkor is ébredés van ha csak egy órát alszik nappal és kifárad az egész napi rohangálásban.:-(
2010. máj. 8. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!