Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébred fel? Miért nem...

Miért ébred fel? Miért nem nyugszik meg? Miért lök el magától minket, ha közelségre vágyik? 1éves

Figyelt kérdés
20 perc alvás után rázendít és nem szipog percek után sem. üvölt. éppen most is és már egy órája nem tudok vele mit kezdeni. kb. 5 percenként bemegyek, hogy semmi baj, aludni kell, vigyázok rá és mégse bírja abbahagyni. a múltkor ugyanez volt éjjel, 3 és fél órán keresztül bírta. áll a kiságyban és visít. ha ölbe veszem, dobálja magát, lök el magától, ahogy az apját is. fogalmunk sincs, miért ébred föl, de világéletében rossz alvó volt, az tény és általában megnyugtatható, de ha ez így rájön, márpedig mostanában szinte naponta, akkor vége a világnak. ha egy kicsit abba is hagyja, fél percen belül újult erővel folytatja, holott fizikailag semmi baja. állítólag. én is így gondolom, sőt az az orvos is, merthoyg hozzá is elvittük már :-((( akár fél órát is képes hadakozni az ölünkben. ha hagyjuk. két hét múlva lesz egy éves... már együtt bőgök vele az alvása mindig is rémálom volt, de ez már tényleg felőröl, mert lehet, csak színjáték, de a szívem szakad meg érte. :-(((((((((
2011. okt. 22. 13:56
 1/4 anonim ***** válasza:
ezt olvasd el, hátha erről van szó. pavor noctornus
2011. okt. 22. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem konzultálj gyerekpszichológussal! (Ha jól tudom, Nevelési tanácsadóban ingyenes konzultációs lehetőség van.) Nem csak -ne adj Isten- pszichés háttérprobléma esetén tud segíteni, hanem konkrét tanácsokat tud neked mint szülőnek adni, hogyan segíthetnél a kisgyereknek megnyugodni+a te lelkednek is jót tenne, ha egy szakember nyugtatna meg, hogy ez csak átmeneti jelenség, és ne idegeskedj, jó anya vagy.
2011. okt. 22. 14:33
 3/4 A kérdező kommentje:
lehet ilyen pici korban is pavoros? :-OOO :-((((((((((((
2011. okt. 22. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Gyermekpszichológiából én azt tanultam, hogy 2 éves kor felett lehet csak "pavor nocturnus" diagnózist adni.

Itt bővebben olvashatsz róla (itt is 2 évet írnak)

[link]

Szerintem ne mi diagnosztizáljunk, inkább tényleg konzultálj gyermekpszichológussal, mielőtt teljesen rád ijesztünk!!!!

2011. okt. 22. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!