Nem büfizik, mit csináljunk?
Az én lánykám is nehezen tudott büfizni. Viszont volt egy bevált módszerünk, ezt még a koraosztályon tanultam a dokinéninktől.
Evés után fektessétek a hasára. Körkörös mozdulatokkal dörzsizzétek a hátát kb. 2-3 percig. Majd vedd fel és folytasd a dörzsizést, ez után az én lánykám akkora nagyokat büfizett hogy csuda.
Az első pár hétben (6?) nekünk sem volt egyszerű a büfi, inkább puki volt, ha hasához tologattam a lábát, vagy nyomkodtam a pociját óvatosan. Volt, hogy melegítőpárnába tekertem, úgy jókat aludt, az oldotta a görcsöket.
Ahogy írják, Infacol evés előtt jót tesz, kitolja a szeleket.
Büfizéshez fektesd a combodra, és emeld a teljes egyenes testét, még átbillentve a függőlegesen, magad felé. Ezeket ismételgesd lassan.
Tedd a válladra, nyomódjon a pocija, vagy ütögesd a hátát finoman az ujjbegyeddel. Valaki alulról paskolja a popsit, vagy esetleg emeld magasra, "hirtelen" engedd le (zuhantatás), persze mindent csak gyengéden, finoman.
Két hónaposan már akkorákat fog böffenteni minden kaja után 1 percen belül, hogy apa is megirigyelhetné.
Szia! az amerikaiaknál (lehet máshol is) ez másképp alakult ki, ők így csinálják, egy próbát megér (lányomnál bevált).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!