Ha nem büfizik a csecsemő akkor az espumisan segíthet neki?
Igen, ha nem fáj a pocija, nem nyűgös, akkor nem kell büfiznie.
Ha mégis gond van és nem válik be semmilyen ütögetés: nekünk az Infacoltól olyanokat büfizett, mint egy kocsis. Kis sárkánynak volt becézve. :)
Kedves Első!
Igen is van espumisan csepp babáknak. Banános ízű. Az én kisfiamnak sokat segített,de nem a büfizésben,hanem inkább a pukizásnál. Én annó úgy büfizettem a kisfiam,hogy először kicsit megpaskoltam a hátát,majd megsimiztem(körbe-körbe) és végül a popóját is paskoltam.-Remélem érted,hogy gondolom:)
Első vagyok:
Ez a gyermekeknek való számomra újdonság, ugyanis nem olyan rég még nem volt, ezért egyből a felnőtteknek valóra asszociáltam (sajnos túl sok időt töltöttem mostanában kórházi gyakorlaton, és nagyon sok felelőtlen szülővel találkozva, ami miatt egyből a felnőtt verzió ugrott be). De a válaszom akkor is helytálló, ugyanis a büfizésen ez nem segít.
Valóban nem segít a büfizésen sem az espumisan, sem az infacol. Az ugyanis a belekben lévő gáznak, tehát a szeleknek segít távozni. A böfi pedig a gyomorban van.
Nekem a doki úgy mutatta, hogy ha ülök, leteszem a gyerkőcöt a kezemben tartva hanyatt a térdemre, majd felveszem a vállamra. Megint leteszem a térdemre, megint felemelem a vállamra. Ezt addig ismételve, míg ki nem tud jönni a böfi. Nálunk ez nagyon bevált. Sok-sok percen keresztül csináltuk mi is, mert nehezen böfizett, de ez a módszer sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!