Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, milyen gyakran...

Kamaszok, milyen gyakran mentek a családotokkal kirándulni valahova?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 13:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
nyáron sokat megyünk strandra, egyszer nyaralni,meg így ősszel-tavasszal csak úgy lődörögni meg fagyizni a Tőserdőbe.de ennyi.Soha nem jártunk el kirándulni,meg ilyenek,amikor 7-8 éves voltam,akkor talán még akartam menni túrázni,de most már abszolút nincs rá igényem.
2013. ápr. 2. 11:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
nyáron szoktunk menni ide oda nagyon jó:D megnézzük a nevezetésségeket és megyünk strandra,állatkertbe.hétvégén nincs idő:(
2013. ápr. 2. 14:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
előző: 13/L :)
2013. ápr. 2. 14:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindig egy szomszédos országba megyünk nyaranként:

Tavaly: Szlovénia

Tavalyelőtt: Erdély

3 éve: Adria

Meg minden nyáron megyünk egyetemi évfolyamtalálkozóra a családdal...

Néha apámmal kimegyünk vadászni is, a papámmal meg vezetni az L200-ast, vagyis rallizni :D

Egyszer sikerült belemennem a bózótba és beakadt a kerék :D

Az öreg folyton leszid és ordibál a mezőn ha lefullasztom a motort :D

Visszatérve: Elég gyakran.

Vadászat, gombázás (ezek apámmal)

Munka, méhészet sajna :/ az öreggel :D

(meg is verne, ha így hívnám :D)

Nyaralás: Családdal

Évfolyamtalálkozok: Családdal + apám haverjainak családjával

14/F

2013. ápr. 2. 22:29
 15/19 anonim válasza:
100%
Ősztől-tavaszig úgy 3 hetente nyáron majdnem minden hétvégén Balatonra mert a nagyszüleimnek van nyaralója.
2013. ápr. 3. 16:24
 16/19 anonim válasza:
100%
Évente többször is ezek közül van mikor több is külföld.
2013. ápr. 4. 19:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Már nem vagyok kamasz, de amíg az voltam, sőt felnőttként is szívesen mentünk, megyünk együtt ide-oda. Sok külföldi utunk volt a szüleinkkel annak idején, de még huszonéves korunkban apánkkal voltunk Párizsban a húgommal És soha nem afféle "cikis" szülőgyerek hülyeség volt, hanem inkább mintha jóbarátokkal lennénk. Ma már 41(!) vagyok, a testvérem 39, mindketten párkapcsolatban élünk, apánk él már csak, de ma is bármikor szívesen elmegyünk akár hármasban is bárhová. Gond nélkül.
2013. ápr. 5. 08:44
 18/19 anonim válasza:
100%
mi minden évben megyünk kirándulni 3 napra valahova. mivel olyan sok pénzünk nincs, így megpróbálunk olcsó szállást keresni, és mindig itt nyaralunk MAgyarországon. kedvenc helyünk a Mátra, már többször is voltunk ott, egyszerűen megunhatatlan. és igaz, hogy annyira nem vagyok jóban anyukámmal, mármint nem szoktunk veszekedni, csak nem mondok el neki mindig mindent (barátnőim elszoktak modani mindig mindent neki) ettől függetlelül één nagyon szeretem ezeket a kirándulásokat.
2013. ápr. 7. 22:34
 19/19 anonim válasza:
100%

Hát nálunk ilyen kérdésekben nincs demokrácia. Mi minden kisebb szünetben elutazunk valahova, 2-3 napra mondjuk csak a Mátrába, de rendszeresen.

17/L

2013. ápr. 8. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!