Szülők, ti beleszóltok, hogy a gyerekeitek miket hordanak, vesznek? Kamaszok, mennyi ruhátok van? Milyen gyakran vásároltok?
Nem mások szekrényében szeretnék turkálni, félre ne értsetek.
Csak kezdem úgy érezni, hogy amit én művelek, az már mánia valamilyen szinten. De a legközelebbi barátnőim is ilyenek, másokkal meg nem vagyok olyan viszonyban, hogy ilyet kérdezzek.
Nem szólnak bele a szüleim. Elég sok ruhám van, kb 60 felső, 20 nadrág, 10 kabát, 40 pár cipő.
Ritkán szoktam vásárolni, kb fél évente. Viszont ilyenkor sok pénzt költök el.
18/L
A Hádából, H&M-ből, Tesco-ból öltözöm. Van kb. 6 nadrágom, 15-20 pólóm, 4 pár cipőm, 3-4 pulcsim. Ezeket hordom a suliban, itthonra is van ennyi.
15/L.
Várjál megszámolom:
-Egy pár bakancs
-3 póló
-5 pár zokni
-egy farmer
-ünneplő(3[ing, fura anyagú nadrág, nyakkendő])
-és arra az esetre ha fagypont alá esne a hőmérséklet egy pulóver
Ez akkor annyi mint:14
És pontosan nem tudom megmondani a gyakoriságot, de kb akkor amikor már olyan mértékben roncsolódik az anyag, hogy már nem tudom megcsinálni(összefércelni a szövet alapúakat["Bír az még pár hónapot"], az acélbetétes meg mire szétmegy addigra kinőttem, eladtam aki megvette az is kinőtte majd eladta és ez még pár emberen át így megy míg pár évtized múlva keletkezik rajta egy szakadás, és valaki azt mondj:"Bírja ez még").
És próbálnak beleszólni de nem érdekel("Egy póló egy hétre nem jó" "Gyakrabban cseréld
a zoknikat" "Ne mindig feketében járj" "Nem kéne acélbetétes bakancsot hordanod").
Én fiú vagyok, 17 éves.
Van 2 db hát ilyen csőfarmer szerűm, közepesen szűk az egyik a H&M-ből az borzalmas minőségű, a telefonom sarkánál már úgy kikopott hogy majdnem lyukas pedig fél éve vettük.
A másik a Hádából van.
Van kb 7 pólóm
3 melegítőnadrágom
3 melegítőfelsőm
5 alsógatyám
6 pár zoknim
1 sötétkék és egy fehér ingem
2 nike cipőm, 1 adidas tornacipőm, és 1 bama téli cipőm
1 átmeneti kabát
1 télikabát
Nekem elég kevés ruhám van: 2 farmer, 5-6 póló, 2 kapucnis pulcsi, 1 téli kabát és 2 pár cipő
Igazából akkor járok vásárolni ha valamim elszakad vagy tönkre megy
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!