Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednéd, hogy a lányod,...

Engednéd, hogy a lányod, oshare keis és lolita legyen?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok rá, mit szóltok hozzá! Én az vagyok. x3

kép oshare keiről: [link]

[link]

kép lolitákról: [link] (sweetloli)

[link] (punkloli)

2010. márc. 20. 23:13
 81/95 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tök igaza van.
2010. ápr. 3. 19:54
 82/95 anonim ***** válasza:
25%

Tegnapelőtt kb. 18 óra után válaszoló 17 éves lánynak írnám:

Aki pedig túl okosnak képzeli magát,azt általában a társadalom nagyképűnek mondja.

2010. ápr. 3. 20:55
 83/95 anonim válasza:
75%
Előttem szólónak írnám, hogy csak a véleményemet fogalmaztam meg, mint ahogy mindenki más itt, köztük olyanok is, akik "szintén" nagyképűek, vagy csak szimplán magasabb rangúnak képzelik magukat.
2010. ápr. 4. 22:15
 84/95 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez jön be neki igen :'D

Én is voltam goth, punk, rasta, emo... :'D Nem szoltak bele anyuék. :D

2010. ápr. 13. 18:14
 85/95 anonim ***** válasza:
74%

Én engedném:) sokkal jobb, mintha discoba kelletné magát:P

21/L

2010. ápr. 13. 21:42
 86/95 anonim válasza:
persze, nincs bennük semmi rossz. önkifejezés, majd kinövik.
2010. máj. 30. 14:54
 87/95 anonim ***** válasza:
Istenem ez a felfogás... 16 éves vagyok, valamilyen szinten én is Lolita vagyok {sweet} és a szüleim is megengedik, anyukámnak tetszik is! És ha az iskolában elfogadják {megjegyzem, vallásos iskolába járok} akkor mások miért nem? Persze az emot elfoadjuk mert az Amerikai ugyebár...
2010. jún. 14. 02:12
 88/95 anonim válasza:
100%

Szerény véleményem szerint a mostani divatokból kiindulva (ökölnyi fültágesz) nemtudom a lányom milyen ruhákat akar majd hordani :D annyi szint alatti komment volt hogy nagyon ideges vagyok.és mielőtt az idősebb korosztály belekötne helyesírási versenyeket nyertem de az interneten nemhiszem hogy odakéne figyelnem rá ennek ellenére igyekszem ^^ kedves kérdező, a lájtos oshare kei tényleg emonak tűnhet... a legtöbb ember rávágja hogy emós de ha belegondolunk nem csodálkozok hasonlít xD egyébként a bölcsős megjegyzés szerintem vicces volt xD (animés vagyok,bár nem folytam bele annyira mellesleg voltak lolita ruháim conokon de nem vettem föl a stílust). ami totálisan fölidegesített az az a komment volt amikor a gyereke életét tervezte tönkretenni a kommentelő :) szerintem megkell engedni minden hülyeséget a gyereknek (persze határokon belül azért) mert amúgy nem jönnénk rá hogy hülyeség :) mellesleg a lolita stílus aranyos és még mindig jobb mint a diszkóban szilikoncsöcsüket mutogató 2méteres póthajas csücsörítő libák.Amikor a kommenteket olvastam rengeteg mindent tudtam volna írni de most csak ennyi xD

14/L

2010. aug. 10. 17:54
 89/95 detox. válasza:
100%

Olvasgattam a válaszokat és meg kell említsem, hogy mindenkinek saját joga eldönteni, mit szeretne kezdeni az életével. Senkinek semmi beleszólása. Az idősebbeknek pedig: gondolom, mindenki volt fiatal. Mindenkinek meg volt a saját stílusa, vagy van. Nem tartom korrektnek, hogy leszólunk másokat. Ha neki ez tetszik, hát legyen. Személy szerint én a divatp*csáktól undorodom, no meg az 'egyéniségektől'. Persze manapság mi az egyediség? Ugyan abba a tetves deszkás cipőbe, csőnadrágba, tépett séróval, drop dead meg vans és társaikban szaladgálni. Nos, egyedi nem ettől lesz valaki...és ezek ostoba, műveletlen, nagyképű g*cik. Oké, nem mindenkire vonatkozik, de általánosságba.

A Loliták meg nagyon szépek. Tényleg. És elég normálisak is. Imádom őket.*-* Oshare kei...Visual Kei párti vagyok.: D De őket is szeretem, kivétel némely kis p*csa.

Bocsánat, ha hosszú lett. Lehet lepontozni, meg minden. Lesz*rom. Ez a véleményem.

14/L

2011. ápr. 14. 17:53
 90/95 anonim ***** válasza:

"Nem tartom korrektnek, hogy leszólunk másokat."

"és ezek ostoba, műveletlen, nagyképű g*cik."

Khm.

2011. ápr. 14. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!