Engednéd a 14 éves lányod egyedül tömegközlekedéssel? (Budapesten)
Figyelt kérdés
A XVI. ker-ben lakunk. Onnan HÉV-vel menne az Örs vezér teréig és onnan mertóval tovább.2011. ápr. 19. 19:09
1/18 anonim válasza:
Még szép:D
Semmi baja nem lesz:))
2/18 anonim válasza:
Engedd el nyugodtan, szerencsétlennek 14évesen elég kellemetlen lenne ha nem engednéd el.
3/18 anonim válasza:
Én alsó tagozatos korom óta egyedül közlekedtem :D Nehogy már egy 14 éves ne mehessen.
4/18 anonim válasza:
Iskolába szerinted hogy szoktak járni a gyerekek? Általánosba?
5/18 anonim válasza:
Több osztály társam is ezen az útvonalon közlekedik, és semmi gond nem volt eddig, persze mind ezt napközbe meg reggel, este meg már az más kérdés mert amilyen arcok ott Örsön este vannak...
6/18 anonim válasza:
Én már általános alsós koromban is egyedül közlekedtem... nehogy már egy ekkora gyereket kísérgetni kelljen, szép is lenne :D
7/18 anonim válasza:
Persze. Nem írtad hogy este, tehát gondolom napközben, akkor meg semmi baja nem lehet. Ilyen korban már azért a gyerekek általában egyedül közlekednek.
8/18 A kérdező kommentje:
Igen , napközben lenne .
2011. ápr. 19. 19:34
10/18 anonim válasza:
Persze, hogy engedném. Én 12 éves koromban már egyedül jártam Kőbányáról Békásmegyerre angoltanárhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!