Engednéd a 14 éves lányod egyedül tömegközlekedéssel? (Budapesten)
Én nem.
De én vagyok az egyetlen betegesen aggodalmaskodó szülő aki tesze-tosza nyámnyila önállótlan gyereket akarok nevelni a sajátomból.
UGYE ?!
Te jó isten ilyen kérdést...
Első osztályban kisérgettek utoljára, 6 évesen, 2. osztálytól bérlet és tömegközlekedj.
Tudom nagyon elrontottak a szüleim, de cserében nem is kérdezem meg a Blaha Lujza téren, hogy hogyna jutok el a Keletihez, megélek a jég hátán is.
14 évesen ezen gondolkodni, hogy kísérgesd-e... Ott azért van egy kis baj...
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:18
Senki nem mondott ilyet, neked ilyen a nevelési módszered. Senkinek nincsen joga ezt bírálni vagy értékelni, ha így látod helyesnek csináld így. Mindenki a saját belátása szerint neveli a gyermekeit, és ezt senki sem szólhatja le mert igazából senkire nem tartozik. A te gyermeked sem lesz ettől semmiben sem kevesebb sőt senkié nem lesz ilyentől kevesebb. :)
Én vagyok az aki Kőbányáról Békásra járt 12 évesen egyedül.
Én meg a fikázott 22.18 -as
Aki azt hitte nem csak neki van humorérzéke. ( csalódott)
Akinek a Fiai 6 éves koruk óta egyedül járnak a szentendrei HÉV vonalán iskolába és edzésre.
A 11 éves pedig 7 (!) a 20 meg 16 (!!!) éve judózik illetve jiu-jitsuzik,a sportot harcművészetté tökéletesítve.
Mindezt 4.5 átlag felett amióta tanulnak.
Ők az UDVARIAS és ELŐRE KÖSZÖNŐS csemeték akik elmosogatnak otthon az Édesanyjuk munkáját könnyítve,hétvégente nagytakarítást csinálnak,tisztelettel viseltetnek a felnőttek iránt de meg tudják védeni MAGUKAT EGYEDÜL akkor is ha 5 patkányfióka szeretné megkaparintani a mobiltelefonját de nem jönnek zavarba ha bármilyen szinten kell az önállóságukról tanúbizonyságot tenni.
De gondolom ez általános és mindennapos másutt is.
Így csináljuk Mi,szar Szülök akiknek nem fontos Utódaink egyénisége,probléma megoldó képessége és pozitív jövőképe .... (az utolsó mondat ironikus volt a gyengébbek kedvéért)
A kérdésre válaszolva pedig : ÖNÁLLÓSÁG. Mindenek felett !!!
:p))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!