Engednéd, hogy a lányod, oshare keis és lolita legyen?
Kíváncsi vagyok rá, mit szóltok hozzá! Én az vagyok. x3
kép oshare keiről: [link]
kép lolitákról: [link] (sweetloli)
[link] (punkloli)
Te nem borulnál ki ha egésznap csesztetnének mert fel mertél tenni egy kérdést GYAKORIKÉRDÉSEK-re??
Meg amúgy is, ti is szoktatok káromkodni de "Ti márfelnőttekvagytoknemszánalmas" de pedig rohadtul szánalmas. csak nagyon okosnak hiszitek magatokat.
Nem csalódtam egyes kommentelőkben, azt kell mondjam. Sokan itt azt hiszik, eleget tudnak ahhoz a témáról, hogy olyanokat írhassanak, amilyeneket.
Igen, vannak, akik kinövik. Igen, vannak még kislányok, akik puszta hóbortból veszik fel, de vannak akik igazán jól érzik magukat ezekben a ruhákban. (és japán-féle stílusokban)
Azokra a kommentekre nem is reagálok, akik szűklátókörűen (vagy esztelenül) szidalmazták Ázsia különböző dolgait. Rendben ,ne értsétek meg. Mi nyitottak vagyunk ellenben, még ha néha hóbort szinten is, vagy felszínesen. Az érdeklődés megvan. És lefoglaljuk magunkat. Minden drog vagy pia nélkül. Jól szórakozunk, összehoz minket egy közösséggé.
Azt pedig nézzétek el a kérdezőnek, hogy ilyen trágár kifutása volt. Minden ember ezt tenné, akinek rágalmazzák szeretett dolgát, akármiről legyen is szó. (Főleg, ha jogtalanul.)
4000 ft-os bőrkabát? Légy boldog vele. Mi is azt tesszük a sajátjainkkal. Ki mire áldoz hobbi, vagy komoly szinten. Átoperáltatás? Már ne is haragudj, de a viselkedésed visszataszító, és kulturálatlan. Az, hogy neked nem tetszik az ázsiaiak arcvonása, nem jelenti azt, hogy rondák. Formálhatod a saját véleményedet, de otromba módon szidalmazni, és megbántani valakit, az már túllép egy bizonyos határt.
Az, hogy ki mennyire okos, vagy milyen szinten van valaki, nem az fogja meghatározni, hogy mit szeret. Bárki lehet kulturált, avagy bunkó.
Ellenben a japánosok egy rétege kulturáltabbnak számít, mint az átlag (azaz mással foglalkozó) ember, még ha csak felszínesen is érdekli, több ragad rá így is. A mai magyar fiatalok viselkedése és ruhászkodása gyomorforgató, nem csoda hát, hogy más kulturához fordulnak az értelmesebbek. (Mert lehet igényesen öltözni, de nem mint egy utcalány.)
A szülők reakciója? Védhetik a lányukat, ez érthető. De hogy ha nem tetszik nekik, nem barátkozhatnak, stb. ? Erre nem szeretnék reagálni. És már bocsánat, de ilyen anyukát sem szeretnék.
Nem tudnám megmondani, a japánimádók mekkora része foglalkozik tényleg behatóan a kultúrával, talán még nincsenek is olyan sokan (de kevesen sem!), de nem kell alábecsülni minket. Kicsit különcnek tűnünk, elvégre máshogy öltözünk, beszélünk, és viselkedünk, (mert többnyire japánokhoz szeretnénk hasonlítani) de az értelem még nem veszett ki belőlünk. Bár, ahogy itt olvastam néhány japánost, nem csoda, hogy kialakult egy bizonyos vélemény, mert nem tudja visszafogni magát, és ez nekik szól most, hogy egymás között beszélhetünk így, de mások számára tényleg szembeötlő és értelmetlen lehet(gondolok itt a "chu"-ra meg a "Nyappi"-féle kifutásokra). Nyílvános téma ez, a címből is látható. Nem csak japánosok olvassák.
Japánokról annyit, hogy sokat köszönhetünk nekik, leginkább találmányok terén, és a kultúrájuk is igen gazdag és szép, és még mindig ápolják, ellenben a magyarok... de ebbe ne folyjunk bele.
17/L
Gratulálok a stílusodhoz! :D
Ha nekem születne lányom örülnék neki hogyha mondjuk lolita lenne és nem egy partyribanc mint sajnos a mai fiatalok több min 50%a
A barbizásról és az inteligenciaszintről annyit, hogy nekem az egyik legjobb barátom /természetesen lány/ sweet lolita és nála inteligensebb, kedvesebb embert és jobb tanulót nem sokat ismerek, és ha körülnézek és megfigyelem a válaszok színvonalát a legtöbb válaszadó se fogja bővíteni ezeknek az ismerőseimnek a számát!
aki pedig 4000 ért vett földigérő bőrkabátot megmondhatná a címet ahol vette mert nekem a sima is 10000-be fájt :D
Szerintem aki csak gyűlölködni tud az inkább meg se szólaljon.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!