Engednéd, hogy a lányod, oshare keis és lolita legyen?
Kíváncsi vagyok rá, mit szóltok hozzá! Én az vagyok. x3
kép oshare keiről: [link]
kép lolitákról: [link] (sweetloli)
[link] (punkloli)
Hát igazából megengedném, de azért egy röpke lelki tesztet csinálnék. Az ilyen stílusok (főleg japánból) onnan erednek, hogy valaki kiélte művészi képességeit és ilyet alkotott. Ebben másik többé-kevésbé (de nem teljesen) felismerték magukat. Először is azt vedd alapul, hogy a te legbelső személyiségedhez mennyire viszonyul ez a kifejezésmód. Ha úgy gondolod, hogy eléggé, akkor bátran nyugodtan kövesd, de hogy egy idő után ne menyjen át kényszerbe ez a divat próbálj meg néhány saját szokást vagy elemet belevinni. Jó tudom, ott vannak a szabályok, de döntsük el melyik jelzőt szeretnéd magadnak: "úgy néz ki mint egy lolita vagy "ez egy lolita". Ha az első akkor nem kell feltétlenül követned a lolita szabályokat de az utóbbi esetben pedig tedd azt. Igazából egyik esetben sem kérném ki szüleim engedélyét az egészről, csupán tudatnám velük, hogy nekem ez tetszik, igenis függ a külsőmtől az ahogy érzem magam (ezt nehéz elfogadni a szülőknek) és, hogy teljesen felvagyok készülve arra, hogy sokan kritizálni fogják az önkifejezésemet és művészetemet (utóbbit te is gondold át.
Hopp, a leírtak után látom, hogy már követed a stílust. Ebben az esetben annyit tudok mondani, hogy gondold át mindazt amit az előbb leírtam és ha szükséges így alakítsd át a megjelenésed.
Japánfan 13/F
De gáz mindegyik.
Bohócnak akarsz kinézni? :D
Hát tessék, legyél. Majd körberöhöglek, hogy milyen nevetséges vagy.
Ez a japán őrület kész agyamentség.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:24
Mi is jót nevettünk a gyerekes stílusodon, köszönjük! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!