Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednéd, hogy a lányod,...

Engednéd, hogy a lányod, oshare keis és lolita legyen?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok rá, mit szóltok hozzá! Én az vagyok. x3

kép oshare keiről: [link]

[link]

kép lolitákról: [link] (sweetloli)

[link] (punkloli)

2010. márc. 20. 23:13
 11/95 anonim ***** válasza:
33%

Én engedném, felőlem úgy öltözik ahogy akar, bár sem az oshare-ért sem a lolita stílusért nem vagyok oda XD Egyes lolitáktól pedig egyenesen falra mászok. Oké, szépnek szép, amíg nem jön a közelembe XD

De ha ő ezt akarná, nem akadályoznám meg.

2010. márc. 20. 23:59
 12/95 A kérdező kommentje:

xD

Nos, belátom, vannak loliták, akik elég visszataszítóan tudnak kinézni. xD

2010. márc. 21. 00:02
 13/95 anonim ***** válasza:
48%

miért akarsz magadból bohcot csinálni? :( biztosan egy szép, bájos lány vagy, ne csúfítsd el magad... japánban ez még elmegy sztem, de itt... kérlek, ne szomorítsd el a szüleidet...pár év és kinövöd ezt a marhaságot, de addigra megbélyegeznek

21/L

2010. márc. 21. 00:12
 14/95 A kérdező kommentje:
nem akarok magamból bohócot csinálni. csak így érzem jól magam, és a szüleimet sem szomorítom velük. ismerek huszonéves lányt is, aki lolita, és őt sem bélyegezték meg, van neki rendes munkája, nagyon művelt és tanult. Érdekelne, miért fordul mindenki ilyen előítéletekkel azon stílusok felé, amit nem ismer.
2010. márc. 21. 00:17
 15/95 anonim ***** válasza:
63%
Inkább ez mint EMO-s:D Ezek legalább vidámak, és élettel teliek:D
2010. márc. 21. 00:27
 16/95 anonim ***** válasza:
66%
mármint ezek = képek:)
2010. márc. 21. 00:27
 17/95 A kérdező kommentje:
Végre van, aki mellém áll. : D
2010. márc. 21. 00:37
 18/95 anonim ***** válasza:
38%
00:12: vagyok...sajnálom, h előítéletes voltam, ne haragudj... de sajnos a legtöbben így fognak reagálni és ki fognak nézni...ráadásul ez valószínüleg tényleg csak tinihóbort, ha huszonévesne is ilyen akarsz lenni, hát akkor te egy kivétel lennél a sok közül... mellesleg a legegyszerűbb, ha saját stílust alakítasz ki, sokkal többet ér, mint egy már meglévő divatot követni...mi tetszik ebből? a színes haj? a színes ruhák? vagy a babás kinézet? hát rakj össze saját magadnak valamit ezekből... úgy nézz ki, ahogy épp neked eszedbe jut és megtetszik, ne úgy, ahogy egy már meglévő divat követői...ettől tűnnél ki, nem attól, h untánzol valakiket... de ez csak egy jótanács, ha nem fogadod el, hát én megpróbáltam :)
2010. márc. 21. 00:44
 19/95 A kérdező kommentje:

minden. : )

alapból nem öltözködöm ennyire durván, mert ilyen angelic pretty (lolita) ruhákat nem tudok megengedni magamnak. 60 ezer forint egy ruha.

úgy öltözködöm, végülis, ahogy nekem tetszik, de ebbe a két kategóriába sorolható vagyok leginkább. : )

2010. márc. 21. 01:02
 20/95 anonim ***** válasza:
22%
Hát ez egy icipicit színesebbé tett emo..
2010. márc. 21. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!